.

.

01 02 015 Mérnöki Jármű Modell, Mérnöki Pótkocsi Modell úgy, Mintha Játszani Képzelet Képzés Kültéri(Építési Trailer a billencs)

01 02 015 Mérnöki Jármű Modell, Mérnöki Pótkocsi Modell úgy, Mintha Játszani Képzelet Képzés Kültéri(Építési Trailer a billencs)

HUF 3.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Minden jármű mozgatható dolgozik karjátA gyerekek úgy, mintha használja ezeket a járműveket különböző építése.Oktassák a gyerekeket, hogy használja ezt a tervezett játékok autó rajongó, hogy segítsen nekik fejleszteni kell a képzelet, türelem, kitartás.Kiváló oktatási játék, hogy meg tudja tanítani a gyerekeket, hogy működjenek együtt a barátokkal, vagy hagyjuk őket szórakoztatni kreatívan a saját szobájában.Magas minőségű járművek készült biztonságos, ötvözetek, illetve a műanyag.Ez teszi őket nagyon erős, ellenálló esik kár.Ezek nem igényelnek akkumulátorok, csak egy fény nyomja meg az autó modell lépés egy hosszú távolságot.Szolgáltatás : 1. Minden jármű mozgatható dolgozik karját.A gyerekek úgy, mintha használja ezeket a járműveket különböző építése. Oktassák a gyerekeket, hogy használja ezt a tervezett játékok autó rajongó, hogy segítsen nekik fejleszteni kell a képzelet, türelem, kitartás. Kiváló oktatási játék, hogy meg tudja tanítani a gyerekeket, hogy működjenek együtt a barátokkal, vagy hagyjuk őket szórakoztatni kreatívan a saját szobájában. Magas minőségű járművek készült biztonságos, ötvözetek, illetve a műanyag.Ez teszi őket nagyon erős, ellenálló esik kár. Ezek nem igényelnek akkumulátorok, csak egy fény nyomja meg az autó modell lépés egy hosszú távolságot.Specifikáció : Elem Típus : Közlekedési Járművek Modell Anyaga : Ötvözet, valamint ABSAppropriate Életkor : 3 Éves +Hossza : Kb. 33cm / 13in Csomag Lista : 2 x Autó Modell.

További részletek

Item Type:
Transport Vehicles Model
Material:
Alloy and ABS
Appropriate Age:
3 Years Old +
Length:
Approx. 33cm / 13in
Package List:
2 x Car Model :
A vevők választása