.

.

Yardwe Felelős Vezeték Készlet Elektromos Adapter Vezeték Csatlakozók Buck Konverter Akkumulátor Adapter, a Vezetékek Elektromos

Yardwe Felelős Vezeték Készlet Elektromos Adapter Vezeték Csatlakozók Buck Konverter Akkumulátor Adapter, a Vezetékek Elektromos

HUF 1094.40

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Dock Teljesítmény-Csatlakozó : Csatlakoztassa a készüléket a 14,4 - 18 V lítium - akkumulátor, valamint felhívni az akkumulátort ki a két vezetéket használni, hogy más eszközök ugyanazt a feszültségetAkkumulátor átalakító Készlet : Döntetlen ki villamos energia kerék akkumulátor egyéb eszközök, nagyon praktikus.Vezeték Csatlakozó : Egy nagy segítő DIY, mint például a kis EGYENÁRAMÚ ventilátor, fűtés, ruházat, elektromos játék módosításának. 18v Power Dock Csatlakozó : Megjegyzés : Ez a termék csak egy kimenet, nem alapanyagként, hogy töltse fel az akkumulátort.Biztonságos Akkumulátor Adapter : Csatlakoztassa a készüléket a 14,4-18 V lítium - akkumulátor, valamint felhívni az akkumulátort ki a két vezetéket használni, más eszközök által, az azonos feszültség.Csomag tartalma 1 x power kerék akkumulátor adapter Jellemzők Tulajdonságok : 14 AWG akkumulátor adapter - Megjegyzés : Ez a termék csak egy kimenet, nem alapanyagként, hogy töltse fel az akkumulátort kerekek adapter. -Szín : Piros akkumulátor adapter a vezeték -Anyaga : ABS, gumi kerék konverter -Méret : 8.71 X1 vezeték csatlakozó. - Óvatosan csúsztassa be az akkumulátort, majd zár biztonságos, könnyű telepíteni, illetve használni a hatalom kerék csatlakozó. - Nagy segítséget DIY játékosok, mint például a kis EGYENÁRAMÚ ventilátor, fűtés, ruházat, elektromos játék, módosítás, stb Biztonságos Akkumulátor Adapter. - Minden részletében gondosan kidolgozott, így azt tapasztalja, hogy a magas tartós, praktikus adapterrel. - Csatlakoztassa a készüléket a 14,4-18 V lítium - akkumulátor, valamint felhívni az akkumulátort ki a két vezetéket használni, más eszközök által, az azonos feszültségű akkumulátor töltő.Áruk Information18v Power Dock Csatlakozót, Ha keres egy profi, valamint a hatalmat, kerék akkumulátor adapter, akkor a kutatás ide.vezeték csatlakozó azért, mert a termék megfelel a szükség.teljesítmény kerék töltő Elfogadott prémium anyagból, praktikus, tartós, a használat.akkumulátor töltő Ez nem könnyű, hogy deformálódott, illetve hozza meg a nagy kényelem.

További részletek

14AWG battery adapter:
- Note:
This product is only as an output, not as an input to charge the battery power wheels adapter.
-Color:
Red battery adapter with wires
-Material:
ABS, rubber wheel convertor
-Size:
8.50X6.90X2.70cm/3.34X2.71X1 wire connector.
- Gently slide in the battery and lock securely, easy to install and use power wheel connector.:
- A great helper for DIY players, such as small DC fans, heating clothing, and electric toy modification, and etc Secure Battery Adapter.:
- Every detail is carefully crafted, so you experience the high durability and practicality adaptor.:
- Connect this product to the 14.4-18V lithium- battery, and draw the battery power out through two wires for use by other devices of the same voltage battery power charger.:
A vevők választása