.

.

SOKER Macska Játékok, Interaktív Macska Játék Automata Elektromos Pillangó 360° - Os Forgó Cica Játék Beltéri Macskák, 1 Pillangó Csere(Kék)

SOKER Macska Játékok, Interaktív Macska Játék Automata Elektromos Pillangó 360° - Os Forgó Cica Játék Beltéri Macskák, 1 Pillangó Csere(Kék)

HUF 0.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

?Interaktív Macska-Játékok : A 360° - os forgó pillangó szimulálja a valódi pillangók' mozgalom, a kék, illetve zöld színű(látható fény macskák), akkor a kamat macskák vadászni, chaseA macska több lesz, energikus, egészséges során a gyakorló játék. ?Automatikus Cica Játék : nyomja meg a gombot, óvatosan a bázison, a pillangó automatikusan pörget, automatikusan működik, 3 db AA elem(nem tartozék).Az elektromos macska játékot lehet játszani a cica, ha távol van. ?Stabil Bázis : Az alap az interaktív macska játék széles, nehéz, így nem csúszik akkor is, ha a macska is aktív, támadó a repülő pillangó. ?1 Pillangó Váltás : A macska játék kínál, 1 csere pillangók, amely ígéret elég gyakorlat beltéri macskák, csak hagyd, hogy a macska élvezze a vicces játék hosszú ideig. ?100% az Ügyfél Elégedettségi : minden esetben, ha elégedetlen vagy a vásárlás a macska játékok , csak ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Készek vagyunk segíteni, hogy minden lehetséges módon. ?Interaktív Macska-Játékok : A 360° - os forgó pillangó szimulálja a valódi pillangók' mozgalom, a kék, illetve zöld színű(látható fény macskák), akkor a kamat macskák vadászni, chase.A macska több lesz, energikus, egészséges során a gyakorló játék. ?Automatikus Cica Játék : nyomja meg a gombot, óvatosan a bázison, a pillangó automatikusan pörget, automatikusan működik, 3 db AA elem(nem tartozék).Az elektromos macska játékot lehet játszani a cica, ha távol van. ?Stabil Bázis : Az alap az interaktív macska játék széles, nehéz, így nem csúszik akkor is, ha a macska is aktív, támadó a repülő pillangó. ?1 Pillangó Váltás : A macska játék kínál, 1 csere pillangók, amely ígéret elég gyakorlat beltéri macskák, csak hagyd, hogy a macska élvezze a vicces játék hosszú ideig. ?100% az Ügyfél Elégedettségi : minden esetben, ha elégedetlen vagy a vásárlás a macska játékok , csak ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Készek vagyunk segíteni, hogy minden lehetséges módon.

További részletek

A vevők választása