.

.

Fa Lóg szívzörejek, Gyönyörű Barátság Plakkok, Új Év, Születésnapi Ajándékok Nővér, Fa Lóg Alá a Falon Ajtó Dekoráció(C04)

Fa Lóg szívzörejek, Gyönyörű Barátság Plakkok, Új Év, Születésnapi Ajándékok Nővér, Fa Lóg Alá a Falon Ajtó Dekoráció(C04)

HUF 450.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Méret & Anyag】Az emléktábla intézkedések 394 inch, amely a megfelelő méretű díszítik díszíteni sok különböző helyen.Az emléktábla készült természetes fenyő-nyár anyag, mindkét oldalon sima, csiszolt, tartós használat, nincs repedés, nincs szín halványuló nem könnyű megtörni. 【Tökéletesen Romantikus Szív Design】A fából készült emléktábla a jól megtervezett, mint a szív alakú, szépen nyomtatott, meleg kifejezés pedig szívből jövő üzenet, szintén díszített sok kis szív minták, amely úgy néz ki, finom, romantikus. 【Kényelmes,】 Minden lóg emléktábla van felszerelve, juta zsineg, akkor tedd őket olyan helyek, mint például a fal, ajtó, ablak, szekrény, váza, polc, kabát horog is lehet lógott a nyakán egy üveg vagy forgalomba egy ajándék kosarat, vagy akár ajándékba tag stb. 【Ideális Ajándék & széles Körben alkalmazható】Keres ajándék ötletek neki, hogy egy kicsit kreatívabb, mint egy csokor virágot?A szív alakú fa emléktábla egy ideális ajándék, esküvő, évforduló, születésnap, ünnepek, Hálaadás, Karácsony, szilveszter, Valentin Nap, anyák Napja, apák Napja, vagy az ajándékok cseréje. 【Ajándék Okok】nem kell a drága ajándékot, a tábla azt mondom, hogy egy cuki üzenetet fogja ezt a trükköt!Add meg a gyönyörű emléktábla a szerelem egy mosollyal az arcán barátok körül minden alkalommal, amikor olvastam. 【Méret & Anyag】Az emléktábla intézkedések 3.94 inch, amely a megfelelő méretű díszítik díszíteni sok különböző helyen.Az emléktábla készült természetes fenyő-nyár anyag, mindkét oldalon sima, csiszolt, tartós használat, nincs repedés, nincs szín halványuló nem könnyű megtörni. 【Tökéletesen Romantikus Szív Design】A fából készült emléktábla a jól megtervezett, mint a szív alakú, szépen nyomtatott, meleg kifejezés pedig szívből jövő üzenet, szintén díszített sok kis szív minták, amely úgy néz ki, finom, romantikus. 【Kényelmes,】 Minden lóg emléktábla van felszerelve, juta zsineg, akkor tedd őket olyan helyek, mint például a fal, ajtó, ablak, szekrény, váza, polc, kabát horog is lehet lógott a nyakán egy üveg vagy forgalomba egy ajándék kosarat, vagy akár ajándékba tag stb.

További részletek

A vevők választása