.

.

Orr Szűrő Újrafelhasználható Szellőző Orr Dugók, légszűrő Por, Szennyeződés, Blokk Hideg Levegő (Általános Típus, 3EA, Közepes)

Orr Szűrő Újrafelhasználható Szellőző Orr Dugók, légszűrő Por, Szennyeződés, Blokk Hideg Levegő (Általános Típus, 3EA, Közepes)

HUF 2.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

[Tiszta, U Food and Drug Administration FDA, Európai CE tanúsítvány regisztrációs 2022-ben]. 70% - a, Anti-cseppek, finom por blokkoló erő. Hozzátette, ezüst, phytoncide ( high-end típus). Hanji mikroszálas fúziós szűrő. Hatékony enyhíti az allergia rhinitis!.Koreai mikroszálat (550 szál) szűrővel (koreai fonal) + mikroszálas + "pamut" gyártják a kompozit szűrő finom szőrszálak a felszínen a koreai szál (PM 2.5, 70% - os szűrt).Kedvező árú termék, ami cserélhető válik a légzés ingyenes, könnyen alatt expozíció szennyező anyagok, mint például ultrafinom por, sárga por, pollen, közös por, az autó kipufogó található szabadtéri szennyezett levegő belélegezhető az orron keresztül. High-end szilikon test tartalmaz "Ezüst" (Ag). 'Phytoncide', egy tisztító anyag, amit a növények, erősíti a mikroszálas szűrő, hogy növelje a méregtelenítő hatás!.ORR LEVEGŐ CLEAN2 van a vékony, puha szilikon, hogy kényelmes viselet, valamint az átlátszó szilikon nem könnyen látható, kívül!. (Ez több, kényelmes viselet, ha ez mélyen az orrát.Az első előnye, hogy az ORRA a LEVEGŐ CLEAN2!.A fő test anyaga szilikon, hogy hordható.Amellett, ezüst(Ag+) ponttal egészül ki, hogy a high-end fő szerve, amely bizonyítja, a Megnövekedett sterilizálás hatalom. [Fokozott sterilizálás erő] "EZÜST(Ag)" [Végén aggódj, még ha a baktériumok a kezét!!]. [Gyártmány FEL] "SZILIKON" anyag!. Amikor belélegzése, a szárnyak szét, hogy blokkolja a különbség az orrüreg, illetve levegőt csak a szűrő / Ha exhaling, a szárnyakat hajtsa illetve támogatja az orr, haj megelőzésére csússzon le. U-alakú "KAPCSOLAT GYŰRŰ".Lehet levegőt, kényelmesen a filter készült 550 szál természetes hanji mikroszálas.A felület hanji mikroszálas blokkok 70% - a PM2.5 vagy kisebb finom szőrszálak pedig a statikus elektromosság!!. Finom szőrszálak a szűrő felület + statikus elektromosság (elsődleges szűrő). Control hőmérséklet, illetve a páratartalom, hanji (másodlagos szűrő). Nedvesség generáció által okozott hőmérséklet-különbség a között, hogy kívül-belül az orrát.Természetes hanji mikroszálas szűrő áll 550 szál, amely egy kényelmes gyártmány sima légzés.

További részletek

A vevők választása