.

.

BLSKY Kávés Bögre Csészealj Aranyos Csésze Tej Elegáns Kerámia Bögre Kanállal 6.8 Oz Eszpresszó Csésze Készlet Latte Cappuccino, Tea (Szürke)

BLSKY Kávés Bögre Csészealj Aranyos Csésze Tej Elegáns Kerámia Bögre Kanállal 6.8 Oz Eszpresszó Csésze Készlet Latte Cappuccino, Tea (Szürke)

HUF 1169.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

✨【EGYSZERŰ&ELEGÁNS kávéscsésze SZETT】-E kávét, mint egy csészealj szuper egyszerű, de elegánsA kerámia csészealj, aranyos kanál, ihatsz kávét vagy tejet, miközben szendvicset ettek reggel.Egy jó partner a reggeli vagy délutáni teát. ✨【MAGAS SZÍNVONALÚ, BIZTONSÁGOS KERÁMIA】-Az édes tej kupa elfogadja prémium kerámia, valamint gyönyörű kézműves.Biztonságos, könnyen mosható, nem használt mikrohullámú sütő mosogatógép.Nézd meg alaposan, azt találjuk, hogy a csésze minden szín nyomtatott különböző aranyos minta a belső falra.Minden részletet gondosan tervezték meg. ✨【TÖKÉLETES AJÁNDÉK a CSALÁD】-A design a kávés bögre készlet nagyon luxus, finom, négy színek alkalmasak a férfiak vagy a nők a különböző korosztály számára.Lehet meglepő ajándék a család vagy a barátok, de ők nagyon boldog. ✨【JÓ élettárs】-A kerámia bögre, nem csak egy eszköz, italok, hanem a divat képviselője élet.Különböző stílusok csésze lehet hozni különböző élet tapasztalatait. ✨【KÖNNYEN mosható】-Ez vicces bögre nagyon sima, könnyen tisztítható.Könnyen eltávolítani a foltokat által öblítés vízzel, vagy kitörölni a nedves papírtörlő, majd nézd meg egy újat.

További részletek

A vevők választása