.

.

1 perc - 168 óra Automatizálás Időzítés Kapcsoló Időzítő Vezérlő Kapcsoló Időzítés Tartomány-Ellenőrzés az Ellenőrző Lámpa(AC110V)

1 perc - 168 óra Automatizálás Időzítés Kapcsoló Időzítő Vezérlő Kapcsoló Időzítés Tartomány-Ellenőrzés az Ellenőrző Lámpa(AC110V)

HUF 8505.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Elfogadják nagy pontosságú ipari minőségű chip pontos időzítés vezérlésAlkalmas az automatikus szabályozás az utcai lámpa neon lámpa, reklám tábla lámpa, termelési eszköz, televíziós készülék, valamint más elektromos készülékek.ON-OFF time lehet vezetni a nap, vagy hét, maximum 16-szor BE-KI.Ez a termék automatikusan kapcsolni, a hatalom különböző készülékeken szerint az időt, amelyet a felhasználó által.Beépített újratölthető akkumulátor használni, mint tartalék áramforrás, hogy fenntartsák az időzítés, a kijelző, az adatok tárolása esetén külső feszültségellátás. Ez a termék automatikusan kapcsolni, a hatalom különböző készülékeken szerint az időt, amelyet a felhasználó által. Alkalmas az automatikus szabályozás az utcai lámpa neon lámpa, reklám tábla lámpa, termelési eszköz, televíziós készülék, valamint más elektromos készülékek. Elfogadják nagy pontosságú ipari minőségű chip pontos időzítés vezérlés. Beépített újratölthető akkumulátor használni, mint tartalék áramforrás, hogy fenntartsák az időzítés, a kijelző, az adatok tárolása esetén külső feszültségellátás. ON-OFF time lehet vezetni a nap, vagy hét, maximum 16-szor BE-KI.Spec : üzemi feszültség : AC220 V, 110 V AC, AC-DC 12 V AC-DC 24 V (Opcionális) Feszültség tűrés : ±15% - os Kapcsolási kapacitás : Rezisztív 25 A, induktív 20 A Fogyasztás : .

További részletek

A vevők választása