.

.

YXBDN 7L Alumínium Ötvözet Konyha Kukta Gáztűzhely Főző Biztonsági Védelem A Steam Lemez Indukciós Főzőlap Gáz Kazán

YXBDN 7L Alumínium Ötvözet Konyha Kukta Gáztűzhely Főző Biztonsági Védelem A Steam Lemez Indukciós Főzőlap Gáz Kazán

HUF 7110.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Tartós polírozott, nem bevonattal, könnyen tisztíthatóAlkalmas indukciós főzőlap, elektromos kemence, kerámia kemence, gáz kazán.Nyomás főzés megőrzi az ízek, valamint a tápanyagok, sovány darabolt marha-vagy sertéshús szakács fel finom.A kukta már nagy kapacitású minden típusú főzési célra.Ez nagy ahhoz, hogy a napi családi használatra.tömítések a biztonsági védelmet biztosítja a nagy teljesítményű, a kukta.Ez tartós, nem kell cserélni, hogy többször is.Tulajdonságok : Típus : Nyomás Cooker Capacity : 7 LColor : Silver Material : Alumínium Alloy Pressure Kiadás : Yes Applicable Száma : 3-6 People Pot Mélység : 16cm / 6.) Edény Átmérő : 24cm / 9.) Teljes Magasság : 24cm / 9.) Teljes Hossza : 45cm / 17.) Jellemzők : ● Tartós polírozott, nem bevonattal, könnyen tisztítható.● Alkalmas indukciós főzőlap, elektromos kemence, kerámia kemence, gáz kazán.● Nyomás főzés megőrzi az ízek, valamint a tápanyagok, sovány darabolt marha-vagy sertéshús szakács fel finom.● A kukta már nagy kapacitású minden típusú főzési célra.Ez nagy ahhoz, hogy a napi családi használni.● tömítések a biztonsági védelmet biztosítja a nagy teljesítményű, a kukta.Ez tartós, akkor nem kell cserélni gombot.● Alumínium anyag egy fantasztikus termikus karmester, ami azt jelenti, hogy a hő könnyen, gyorsan elterjedt.Ez azt jelenti, hogy nem kell várni perc az anyag felmelegszik.Meleg Tipp : ● Ha a nyomás megjelent, de az biztos, hogy a tűzhely, a fedél-zár mechanizmus lehetővé teszi, hogy biztonságosan, a felső fedelet.A csomag Tartalmazza : 1 x Kukta (egy steam lemez) Megjegyzés : - Kérem, engedje meg, enyhe dimenzió különbség miatt kézi mérés.- Kérjük, fontolja meg a tényleges méret a lista, mint a képek általában megnagyobbodott mutatni részletesen.- Lehet, hogy egy kis színt különbség miatt a monitor, kamera vagy más tényezők, kérjük, tekintse meg a fizikai elem.- A különböző termelő tételek, termék részletek talán egy kicsit más.Ha érdekelnek a különbség, kérjük, vegye meg alaposan.A különböző személyes mérési technikák, lehet, hogy fizikai hibák 1-3mm.

További részletek

Type:
Pressure Cooker
Capacity:
7L
Color:
Silver
Material:
Aluminium Alloy
Pressure Release:
Yes
Applicable Number:
3-6 People
Pot Depth:
16cm / 6.30in (approx.)
Pot Diameter:
24cm / 9.45in (approx.)
Overall Height:
24cm / 9.45in (approx.)
Overall Length:
45cm / 17.72in (approx.)
Features:
● Durable polished, no coating, easy cleaning. :
● Suitable for induction cooker, electric furnace, ceramic furnace, and gas furnace. :
● Pressure cooking preserves flavors and nutrients, lean cuts of beef and pork cook up tender and delicious. :
● The pressure cooker has large capacity for all types of cooking purpose. It is large enough for your daily family use. :
● seals for safety protection and ensures the high performance of the pressure cooker. It is durable and you don't have to replace it repeatedly. :
● Aluminum material is a fantastic thermal conductor which means that heat can easily and quickly spread. This means that you don’t have to wait for minutes for the material to heat up. :
Warm Tip:
● When all the pressure is released and it is safe to the cooker, the lid-lock mechanism allows you to safely the top lid. :
Package Included:
1 x Pressure Cooker (come with a steam plate) :
Notice:
- Please allow slight dimension difference due to manual measurement. :
- Please consider the actual sizes in the listing as the pictures are generally enlarged to show detail. :
- There might be a little color difference due to the monitor, camera or other factors, please refer to the physical item. :
- Due to different producing batches, product details might be a little different. If you minding the difference, please buy it carefully. :
Due to different personal measurement techniques, there may be physical errors in 1-3mm. Thank you! :
A vevők választása