.

.

Toddmomy 3pcs Hordozható Zuhany Kosár Bevásárló Kosár fogantyúval Kis Kosár Fogantyú a Szervező, Fürdőszoba, Konyha, Szoba, Hálószoba(Rózsaszín)

Toddmomy 3pcs Hordozható Zuhany Kosár Bevásárló Kosár fogantyúval Kis Kosár Fogantyú a Szervező, Fürdőszoba, Konyha, Szoba, Hálószoba(Rózsaszín)

HUF 1079.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Műanyag ?【Minőségű Anyagok】- E tároló kosarak, hordozható fogantyú, könnyen szállítható, nem könnyen , a rugalmasság, valamint a tartósságra. ?【Mini Műanyag Kosarak】- elegendő mennyiség a napi mentés van szüksége, vagy meg lehet osztani őket a barátaival vagy családjával. ?【Műanyag Kosár fogantyúval】- használata kívül, strand, stb.Piszkos, homok, a végén a nap, lehet öblíteni, közvetlenül a víz. ?【Lógó Műanyag Tároló Kosár】- Ez a tároló kosár megfelelő tárolására, a különböző elemeket, hozd nagy kényelem a mindennapi életben. ?【Szintű Alkalmazások】- Tökéletes kis műanyag kosár a haza, szabadtéri strand, uszoda, vásárlás, kemping, piac, piknik többet. ?【Minőségű Anyagok】- E tároló kosarak, hordozható fogantyú, könnyen szállítható, nem könnyen , a rugalmasság, valamint a tartósságra. ?【Mini Műanyag Kosarak】- elegendő mennyiség a napi mentés van szüksége, vagy meg lehet osztani őket a barátaival vagy családjával. ?【Műanyag Kosár fogantyúval】- használata kívül, strand, stb.Piszkos, homok, a végén a nap, lehet öblíteni, közvetlenül a víz. ?【Lógó Műanyag Tároló Kosár】- Ez a tároló kosár megfelelő tárolására, a különböző elemeket, hozd nagy kényelem a mindennapi életben. ?【Szintű Alkalmazások】- Tökéletes kis műanyag kosár a haza, szabadtéri strand, uszoda, vásárlás, kemping, piac, piknik többet.Jellemzők - Szín : Rózsaszín - Anyag : Műanyag - Méret : 16.14in Package Including3 x tároló kosarak.

További részletek

A vevők választása