.

.

Mewutal 1DB Falra Szerelhető Hajszárító Jogosultja Fém Hajszárító Szervező Rack Fürdőszoba, Wc, Hálószoba (Felhő Stílus)

Mewutal 1DB Falra Szerelhető Hajszárító Jogosultja Fém Hajszárító Szervező Rack Fürdőszoba, Wc, Hálószoba (Felhő Stílus)

HUF 1.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Hajszárító Jogosultja Méret : 103×81×60mm/4Akril Alaplemez Mérete : 145×90×7,5 mm/5.A csomag Tartalmazza : 1×Hajszárító tartó Szerelési Tartozékok.A hajszárító jogosultja az alumínium, illetve az alaplemez anyaga akril, ami masszív, strapabíró, nem könnyű sérült, deformált, valamint erős, teherbíró képességét, valamint a hosszú szolgálati idő.A tér mögött az akril alaplemez tárol a vezetékeket a hajszárító, amely lehetővé teszi a vezeték, majd csatlakoztassa már nem zavaros.Alkalmas a legtöbb fajta hajszárító biztosított.Hajszárító Jogosultja Méret : 103×81×60mm/4.Akril Alaplemez Mérete : 145×90×7,5 mm/5.A csomag Tartalmazza : 1×Hajszárító tartó Szerelési Tartozékok.A hajszárító jogosultja az alumínium, illetve az alaplemez anyaga akril, ami masszív, strapabíró, nem könnyű sérült, deformált, valamint erős, teherbíró képességét, valamint a hosszú szolgálati idő.A tér mögött az akril alaplemez tárol a vezetékeket a hajszárító, amely lehetővé teszi a vezeték, majd csatlakoztassa már nem zavaros.Alkalmas a legtöbb fajta hajszárító biztosított.A termék Jellemzői : -A hajszárító jogosultja az alumínium, illetve az alaplemez anyaga akril, ami masszív, strapabíró, nem könnyű sérült, deformált, valamint erős, teherbíró képességét, valamint a hosszú szolgálati idő. -Vigyázz a hajszárító, a jogosult jön egy szilikon pad, hogy nem fogom felvenni vakarják a hajszárító. -A tér mögött az akril alaplemez tárol a vezetékeket a hajszárító, amely lehetővé teszi a vezeték, majd csatlakoztassa már nem zavaros. -Könnyű telepíteni, csak telepíteni egy fúró, meg a csavarokat. -Alkalmas a legtöbb fajta hajszárító biztosított.Jellemzők : -Szín : Átlátszó + Arany. -Anyaga : Akril + Alumínium. -Hajszárító Jogosultja Méret : 103×81×60mm/4. -Akril Alaplemez Mérete : 145×90×7,5 mm/5. -A csomag Tartalmazza : 1×Hajszárító tartó Szerelési Tartozékok. Mivel a különbség a fény megjelenik, a szín, a tétel lehet, hogy kicsit más a kép. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, szórás, köszönöm a megértést.

További részletek

A vevők választása