.

.

DOITOOL Teáskanna, Ital Tároló Tartály, Hő, Hideg vizes vödör Műanyag Lé Dobó Háztartási Teáskanna Vízforraló - S Méretben (Zöld)

DOITOOL Teáskanna, Ital Tároló Tartály, Hő, Hideg vizes vödör Műanyag Lé Dobó Háztartási Teáskanna Vízforraló - S Méretben (Zöld)

HUF 2232.90

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Nagy hálaadás vacsora, vagy felek, piknikek, uszodák, hogy élvezze a barátok meg a családEz kiváló hővezetési képessége, nagy kapacitás, hogy szolgálja a család, vagy szórakoztatni a vendégeket.A fedél jól illeszkedik az üveget, nem könnyen csúszik, ami megkönnyíti az ön számára, hogy öntse ki a vizet.A kancsó víz készült élelmiszer-biztonságban műanyag, nem árt az egészségnek.Hideg, meleg, vízálló, hogy használja a gyümölcslé, sör, ice tea, házi italok, tej, stb.Nagy hálaadás vacsora, vagy felek, piknikek, uszodák, hogy élvezze a barátok meg a család.Ez kiváló hővezetési képessége, nagy kapacitás, hogy szolgálja a család, vagy szórakoztatni a vendégeket.A fedél jól illeszkedik az üveget, nem könnyen csúszik, ami megkönnyíti az ön számára, hogy öntse ki a vizet.A kancsó víz készült élelmiszer-biztonságban műanyag, nem árt az egészségnek.Hideg, meleg, vízálló, hogy használja a gyümölcslé, sör, ice tea, házi italok, tej, stb.Leírás Ez a műanyag kancsó víz beállítása is nagyon könnyű, tartós használatra.Az anti-karcolás-ellenes hatás, illetve nem könnyen törött.Öltöny, otthoni használata is biztonságos a gyerekek.Tökéletes dobó hideg-meleg italok mind, mint a víz, tea, kávé, tej, gyümölcslé, stb.Jellemzők - Szín : Zöld. - Anyaga : Műanyag. - L méret : 13,5 x 13,5 x 29. - S méretben : 12,5 x 12,5 x 20. - A kancsó víz készült élelmiszer-biztonságban műanyag, nem árt az egészségnek. - A fedél jól illeszkedik az üveget, nem könnyen csúszik, ami megkönnyíti az ön számára, hogy öntse ki a vizet. - Hideg, meleg, vízálló, hogy használja a gyümölcslé, sör, ice tea, házi italok, tej, stb. - Ez kiváló hővezetési képessége, nagy kapacitás, hogy szolgálja a család, vagy szórakoztatni a vendégeket. - Nagy a hálaadás napi vacsora, vagy felek, piknikek, uszodák, hogy élvezze a barátok meg a család.Csomag, Beleértve 1 x kancsó víz.

További részletek

A vevők választása