.

.

AMBITFUL AL-16 Optikai Focalize Kondenzátor Sugár a Fény Henger Optikai Focalize Art Photography Fény Henger (Bowens-Hegy)

AMBITFUL AL-16 Optikai Focalize Kondenzátor Sugár a Fény Henger Optikai Focalize Art Photography Fény Henger (Bowens-Hegy)

HUF 0.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

?Készült minőségi alumínium ötvözet (a csatlakoztatott csavarokat is készült alumínium nem műanyag), több, erős, tartós, magas hőmérsékletű ellenálló, hosszú ideje használja; Szakmai optikai lencse képes a színpadon fókuszáló hatás ?8 különböző színű gél szűrők (Sárga, Piros, Rózsaszín, Kék, Zöld) hozzon létre a különböző színes megvilágítás hatása a különböző színhőmérsékletű; 16 különböző alakú kártyák lehet dugni a foglalatba, sznob keresztül a kártyanyílás termelő különböző grafikus világítási hatás, ami a fotózás, videó több érdekes. ?Bowens Szerelhető kialakítás.Alkalmas stúdió vaku monolight LED fény a Bowens-hegy, például Neewer SL-60 W SL-150 W 200 W LED Fény, stb.Tökéletes használni, mint a haj, világos vagy drámai akcentussal fény, ami egy egyedi portré az ön számára is ideális termelő színpadon fókuszáló hatás villogó fény. ?A[MULTI-FUNCTION] : https : Először is a fókusz gyűrű kialakítása is, hogy vetítés egyértelmű.Egy másik fontos funkciója, hogy a vetítés a helyszínen, hogy széles, kézzel módosítsa a rekesz méretét.Nagyon alkalmas a fotósok, hogy lőni az álló, mind a termékek. ?[KÉSZLET TARTALMAZZA] : 1*optikai sznob,1*Bowens speedring, 16*Rozsdamentes Acél Gobos, 8*színes zselé. ?Készült minőségi alumínium ötvözet (a csatlakoztatott csavarokat is készült alumínium nem műanyag), több, erős, tartós, magas hőmérsékletű ellenálló, hosszú ideje használja; Szakmai optikai lencse képes a színpadon fókuszáló hatás. ?8 különböző színű gél szűrők (Sárga, Piros, Rózsaszín, Kék, Zöld) hozzon létre a különböző színes megvilágítás hatása a különböző színhőmérsékletű; 16 különböző alakú kártyák lehet dugni a foglalatba, sznob keresztül a kártyanyílás termelő különböző grafikus világítási hatás, ami a fotózás, videó több érdekes. ?Bowens Szerelhető kialakítás.Alkalmas stúdió vaku monolight LED fény a Bowens-hegy, például Neewer SL-60 W SL-150 W 200 W LED Fény, stb.Tökéletes használni, mint a haj, világos vagy drámai akcentussal fény, ami egy egyedi portré az ön számára is ideális termelő színpadon fókuszáló hatás villogó fény.

További részletek

A vevők választása