.

.

Többfunkciós Szalag Whetstone Konyha Gyors Kézi Hegyező Háztartási Késélező Kávédaráló Konyhai Kiegészítő Minden Stílusok Kés(1)

Többfunkciós Szalag Whetstone Konyha Gyors Kézi Hegyező Háztartási Késélező Kávédaráló Konyhai Kiegészítő Minden Stílusok Kés(1)

HUF 713.70

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【TARTÓS】nagyon könnyű használni a nagyon erős, tartósHasználható hosszú ideig. 【ALKALMAZNI】Széles körű használatra alkalmas minden fajta kést, maradjon a kés éles. 【IDŐT takaríthat meg】Kettős felhasználású kés, olló élezés eszköz, élesíti a kést, gyors élesítés időt takarít meg aggódj. 【KÉNYELMES】Kényelmes, biztonságos, kényelmes markolat, tartsa távol a élezés szélén. 【CSÚSZÁSMENTES】Nagy terület csík alul erős súrlódás.Specifikáció : Elem Típus : Hegyező Anyaga : 430 Rozsdamentes Acél + Kerámia + ABS Súly : Kb.8 oz a Termék Jellemzői : Alkalmas minden típusú kések, olló, hogy megfeleljen a különböző szüksége van a konyhában, Hogyan kell Használni : 1. Helyezze a hegyező a peronon, tartsa az eszközt szilárdan a kezében tartja a kést, a másik kezében. Tedd a farkad a kést a élezés széle, tovább a kés éle merőleges az asztal, meg nem inog, oldalirányban. Nyomja le az erőt, a napi élezés, majd húzza vissza.Ne nyomja be, majd húzza oda-vissza. 4 Módja, hogy Használja Élezés Pontok : egy Módszer, (emery száj-különleges olló) Nyissa meg az ollót, hogy tartsa a kart határozottan, majd az olló penge résbe, alkalmazni állandó, sőt erő rögzítéséhez, majd rögzítse a homok roller, végül csúsztassa az olló előre vagy hátra az egyik oldalon szakaszosan. (Wolfram steel száj-durva csiszolás) Ez a módszer csak akkor használható, ha a penge nagyon unalmas.Használjon egy enyhén lefelé irányuló erő, hogy a penge át a szakadékot a gyökér, hogy a kés hegye (csak egy irányban szabad rutinból, nem oda-vissza), ismételje meg háromszor.Vagy ha szükséges, csiszolás, félévente egyszer.A módszer három (Emery-rendben-köszörülő), Ezt a lépést meg kell tenni.Győződjön meg róla, hogy távolítsa el az összes sorja.Erőszak nélkül, hogy a penge kövesse az irányt, a gyökér, hogy a kés hegye 5-ször.Az irányt a penge a gyökér, hogy a kés hegye, kihegyezett oda-vissza a Módszer négy, (kerámia rúd-finom csiszolás).

További részletek

Item Type:
Sharpener
Material:
430 Stainless Steel + Ceramic + ABS
Weight:
Approx. 305g / 10.8oz
Product Features:
Suitable for all kinds of knives and scissors to meet the diverse needs of the kitchen
How to Use:
1. Place the sharpener on the platform, hold the tool firmly in one hand, and hold the knife in the other hand.:
2. Put the tail of the knife into the sharpening edge, keep the knife edge perpendicular to the table, and don't sway from side to side.:
3. Press down with the strength of daily sharpening, and pull back. Do not push and pull back and forth.:
4 Ways to Use Sharpening Points:
Method one, (emery mouth-special for scissors):
Open the scissors and hold the handle firmly, and then put the scissors blade into the gap, apply steady and even force to clamp and fix the sand roller, and finally slide the scissors back or forward one side intermittently.:
Method 2. (Tungsten steel mouth-rough grinding) This method can only be used when your blade is very dull. Use a slight downward force to make the blade pass through the gap from the root to the tip of the knife (only one direction is allowed to grind, not back and forth), repeat three times. Or if necessary, grinding once every six months.:
Method three (Emery-fine grinding):
This step must be done. Make sure to remove all burrs.:
Without force, make the blade follow the direction from the root to the tip of the knife 5 times. The direction of the blade from the root to the tip of the knife, sharpened back and forth:
Method four, (ceramic rod-fine grinding) :
A vevők választása