.

.

Rierdge 5 Db Festőállvány Vissza, 4.39 Vas Képkeret Vászon Vissza, Képkeret Vászon Vissza Állni a Csavarokat & Csavarhúzó (Fekete)

Rierdge 5 Db Festőállvány Vissza, 4.39 Vas Képkeret Vászon Vissza, Képkeret Vászon Vissza Állni a Csavarokat & Csavarhúzó (Fekete)

HUF 3762.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

[ Anyag ] Ezek vas képkeret vászon hátán készülnek a kiváló minőségű vas, erős, tartós használat, valamint a vas mázas, nem könnyű a rozsda, fekete porszórt, keres, klasszikus, elegáns, lehet dekoráció az asztaloncsomagban 5 db fekete vászon hátán, 10+ db csavart, 1 db csavarhúzó. [ Eszközök ] van megfelelő csavarokat használja, a csavart, csavarhúzó biztosítunk kell telepíteni, nem kell, hogy más eszközök segítséget, figyelmes csomag takarít meg, ha sok időt, erőfeszítést.Használhatja a bőséges eszközök készlet, hogy tartsa a képet, vagy képkeretet. Az [ alkalmazás ] gombot A fekete vas keret festőállvány vissza célja a gazdaság képek képkeretek, össze ez a kép, majd jelenítse meg a fénykép az asztalon stabilan, amely kényelem hogy az életed. [ Méret ] A kép festőállvány vissza kb.8 inch / 11*4,5 cm( L*W ); minden a csavar hossza körülbelül 0.31 inch / 8 mm-es, majd a csavarhúzót hossza kb.Kérjük, ellenőrizze a méret vásárlás előtt. [ Rierdge Ígéret ] Ha nem elégedett a vásárlást bármikor, bármilyen okból, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Válaszolunk gyorsan 24 órán belül!Ha számított 30 nap nem 100% - ig elégedett, hogy vissza a terméket visszatérítés!Ez a Rierdge Ígéret. [ Anyag ] Ezek vas képkeret vászon hátán készülnek a kiváló minőségű vas, erős, tartós használat, valamint a vas mázas, nem könnyű a rozsda, fekete porszórt, keres, klasszikus, elegáns, lehet dekoráció az asztalon.csomagban 5 db fekete vászon hátán, 10+ db csavart, 1 db csavarhúzó. [ Eszközök ] van megfelelő csavarokat használja, a csavart, csavarhúzó biztosítunk kell telepíteni, nem kell, hogy más eszközök segítséget, figyelmes csomag takarít meg, ha sok időt, erőfeszítést.Használhatja a bőséges eszközök készlet, hogy tartsa a képet, vagy képkeretet. Az [ alkalmazás ] gombot A fekete vas keret festőállvány vissza célja a gazdaság képek képkeretek, össze ez a kép, majd jelenítse meg a fénykép az asztalon stabilan, amely kényelem hogy az életed. [ Méret ] A kép festőállvány vissza kb.8 inch / 11*4,5 cm( L*W ); minden a csavar hossza körülbelül 0.

További részletek

A vevők választása