.

.

TRINKA horgászbot Tartó, Pole Szállító Jármű/Hajó Hátsó Ülések, Autó, TEREPJÁRÓ, Kocsik, Teherautók - Állítható Pánttal(2 Heveder)

TRINKA horgászbot Tartó, Pole Szállító Jármű/Hajó Hátsó Ülések, Autó, TEREPJÁRÓ, Kocsik, Teherautók - Állítható Pánttal(2 Heveder)

HUF 1439.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【NÖVELI TÉR】Ez a rod rack tartót úgy tervezték, hogy oldja meg a problémát, tárolására vagy szállítására horgászbot, helyet takarít meg a kocsibanAzokra a járművekre vonatkozik, négy kormány tetején.Illik a Terepjárók, Kocsik, illetve Kisteherautók. 【UNIVERZÁLIS MÉRET】Állítható hosszúságú szerint a szélessége az autó (öv beépítési szélesség : 35 cm - 44 cm). 【EGYSZERŰ TELEPÍTÉS】Lehet használni az autók, garázs, hajók, hálószoba, más helyeken, ahol fel a horgászbot.Lehet Telepíteni perc fúrás nélkül, vagy szórakozik. 【BIZTONSÁGOS TÁROLÁS】A horgászbot Rack, mely akár 5 horgászbot ,valamint a folyamatosan rudak fel az útból, soha ne aggódj törött rúd tipp, vagy kusza vonalak.Horgászbot rack jól működik tartja a rudak, győződjön meg arról, hogy húzza meg a hevedereket, amilyen szorosan csak lehet.tartsa a heveder felett a csatot, majd állítsa be a hossza, amíg a rúd fuvarozó válik szűk. ✔【100% - os ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA】annyira biztosak Vagyunk, hogy a termékek megfelelnek, vagy meghaladja a várakozásokat, így kínálunk egy kockázatmentes, nem kérdés, pénz visszafizetési garancia.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, mondja el minket, igyekszünk kielégíteni minden ügyfél. 【NÖVELI TÉR】Ez a rod rack tartót úgy tervezték, hogy oldja meg a problémát, tárolására vagy szállítására horgászbot, helyet takarít meg a kocsiban.Azokra a járművekre vonatkozik, négy kormány tetején.Illik a Terepjárók, Kocsik, illetve Kisteherautók. 【UNIVERZÁLIS MÉRET】Állítható hosszúságú szerint a szélessége az autó (öv beépítési szélesség : 35 cm - 44 cm). 【EGYSZERŰ TELEPÍTÉS】Lehet használni az autók, garázs, hajók, hálószoba, más helyeken, ahol fel a horgászbot.Lehet Telepíteni perc fúrás nélkül, vagy szórakozik. 【BIZTONSÁGOS TÁROLÁS】A horgászbot Rack, mely akár 5 horgászbot ,valamint a folyamatosan rudak fel az útból, soha ne aggódj törött rúd tipp, vagy kusza vonalak.Horgászbot rack jól működik tartja a rudak, győződjön meg arról, hogy húzza meg a hevedereket, amilyen szorosan csak lehet.tartsa a heveder felett a csatot, majd állítsa be a hossza, amíg a rúd fuvarozó válik szűk.

További részletek

A vevők választása