.

.

DYPASA papírkosár 16L Egyszerű Kuka Hálószoba, Nappali, Iroda Tanulmány Szemetes Kuka papírkosár Szemetes (Szín : Bigblue Bögre)

DYPASA papírkosár 16L Egyszerű Kuka Hálószoba, Nappali, Iroda Tanulmány Szemetes Kuka papírkosár Szemetes (Szín : Bigblue Bögre)

HUF 1.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Tökéletes lakások, hálószoba, fürdőszoba, irodák, konferencia termek, nyilvántartások, felvételi, kijelző szobák, ajándék üzletek, valamint több 【Méret】Arról, hogy 23. 【Egyszerű, gyakorlati kuka】Vegye el a törmeléket az élettől, hogy adj magadnak egy boldog élet. 【Anyag】Aprólékosan felépített tartós PP anyag. 【Több Helyen Alkalmazható】Tökéletes minden szobában otthon vagy az irodában.Redő szépen mellett a wc, talapzat mosogató mellett, a hiúság vagy más kis terek, a fürdőszoba; Tökéletesen alakú, a fel nem használt corners Kitchen Kuka Beltéri Szemetes Kuka Alkalmas Otthoni, Étterem, Wc, Office Product neve : trash can Capacity : 16 LMaterial : PPSize : 23.61 inch Packing lista : 1* szemetet cannotes : 1. Kérjük, erősítse meg a méret szín vásárlás előtt. A terméknek nincs egyéb tételek, kivéve a kukába a képen. Méretek mért kézzel.Lehet, hogy a kis különbségek, ez normális, kérjük, tanulmányozza a tényleges méret, köszönöm. Az eltérés következtében a világítás, a képernyő, a szín a termék kissé eltérhetnek a kép, kérlek, értsd meg. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolatot e-mailben.Megoldja a problémát, amint lehetséges. Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt gombra, írja be a boltba, több termék közül lehet választani.

További részletek

A vevők választása