.

.

Homoyoyo Esküvői Dekoráció 12db Ananász Hawaii Beach Nyári Hawaii Flamingo Szívességet Dekoráció Csésze Matrica Szívószál Lánybúcsú Sorsot:

Homoyoyo Esküvői Dekoráció 12db Ananász Hawaii Beach Nyári Hawaii Flamingo Szívességet Dekoráció Csésze Matrica Szívószál Lánybúcsú Sorsot:

HUF 4310.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

A csészék Fél : ?Alkalmas a különböző alkalmakkor, gyümölcs csésze lehet díszíteni a felek, különösen a nyári medence felek vagy Hawaii vacsorákAloha Csésze : ÉLELMISZER MINŐSÉGŰ ANYAG . Az ananász kupa műanyagból készült, amely az egészségügyi élelmiszer minőségű műanyag, biztonságos, nem mérgező、BPA mentes。 Mind a felnőttek, illetve a gyerekek is használhatják, a biztonság.Aloha Fél Ellátás : ?Használni, mint az ivás ware vagy, mint egy szép party dekoráció a Luau felek, Tiki bar, Hawaii témájú felek, vagy bármilyen más alkalomra.Trópusi Csésze Ananász : használható a gyermekek felek, a téma felek, strand felek, eljegyzési ünnepség, stb.Trópusi Bár Barware : alkalmas párt, ünnepségek , Hawaii buli, összejövetel, sőt még többet is.A csomag Tartalmaz 2 db Ananász Italt Csésze 2 x Csésze 4 x Szívószál Funkciók - E inni csészék kényelmes a használata, könnyű tisztítás után újrahasznosítható. - Az élénk színű, egyedi ananász, alakja lett a fénypontja a parti. - Minden ital csésze egy csepp a pohárban, ami miatt nagy kényelem a használata. - Szín : Válogatott. - Alkalmas párt, ünnepségek , Hawaii buli, összejövetel, sőt még többet is. - PVC-ből készült, biztonságos, a gyermekek, barátok, használata könnyű.Áruk Informationtropical bár barware Készült jó PVC anyag, biztonságos, szép, ezeket a Hawaii italt csésze szolgálni egy ideig.A csészék Fél A szép gyümölcs alakú design, úgy néz ki, szép, gyönyörű.aloha party kellékek Válasszon egyet a buli!.aloha csésze lehet használni, mint egy fél csésze valamint tematikus party dekoráció.

További részletek

A vevők választása