.

.

Utazási Lóg Wc Unisex Táska Fürdőszoba Tároló Táska Kozmetikai Táska Horog Zuhany Táska Tisztálkodási Táska (Szín : Kék)

Utazási Lóg Wc Unisex Táska Fürdőszoba Tároló Táska Kozmetikai Táska Horog Zuhany Táska Tisztálkodási Táska (Szín : Kék)

HUF 1.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

✔A kozmetikai tároló táska három cipzáras rekesz, több vágott zseb, amelyet fel lehet használni, hogy szervezze meg a kozmetikumok vagy más szükségleti ✔ A kozmetikai táska, tisztálkodási táska, valamint a tároló táska egyesülnek, ami nagyon kényelmes, ha utazik.Könnyen vinni kozmetikai eszközök, mint például a rúzst, szemfestéket, smink kefék vagy borotválkozás eszközei. ✔ A kozmetikai táska, fogantyúval könnyen hordozható, vagy a napi hordtáska, vagy egyik napról a másikra utazótáska.Ez egy gyakorlati utazási tartozék táska. ✔ A kozmetikai táska nagyon alkalmas, mint egy Karácsonyi ajándék, vagy egy anyák Napi ajándék nők, lányok, anyák, lányok, barátnők vagy a kollégák.Ők nagyon tetszik. ✔ Kozmetikai táska hordozható, könnyen hordozható.A belső jellemzők, amelyek vízálló, ütésálló, kopás-bizonyíték, majd öntsön-bizonyítja, hogy a kozmetikai sehol. ✔A kozmetikai tároló táska három cipzáras rekesz, több vágott zseb, amelyet fel lehet használni, hogy szervezze meg a kozmetikumok vagy más szükségleti. ✔ A kozmetikai táska, tisztálkodási táska, valamint a tároló táska egyesülnek, ami nagyon kényelmes, ha utazik.Könnyen vinni kozmetikai eszközök, mint például a rúzst, szemfestéket, smink kefék vagy borotválkozás eszközei. ✔ A kozmetikai táska, fogantyúval könnyen hordozható, vagy a napi hordtáska, vagy egyik napról a másikra utazótáska.Ez egy gyakorlati utazási tartozék táska. ✔ A kozmetikai táska nagyon alkalmas, mint egy Karácsonyi ajándék, vagy egy anyák Napi ajándék nők, lányok, anyák, lányok, barátnők vagy a kollégák.Ők nagyon tetszik. ✔ Kozmetikai táska hordozható, könnyen hordozható.A belső jellemzők, amelyek vízálló, ütésálló, kopás-bizonyíték, majd öntsön-bizonyítja, hogy a kozmetikai sehol.Mennyiség : 1 csomag.

További részletek

A vevők választása