.

.

QILIPSU Junction Doboz szerelőlap 130x80x70mm, ABS Műanyag DIY Elektromos Projekt Esetében IP67 Vízálló Porálló Burkolat Szürke (5.1x3.1x2.8)

QILIPSU Junction Doboz szerelőlap 130x80x70mm, ABS Műanyag DIY Elektromos Projekt Esetében IP67 Vízálló Porálló Burkolat Szürke (5.1x3.1x2.8)

HUF 2.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

"KIVÁLÓ TARTÓS"- Készült, magas minőségű ABS anyagból, amely kínál kiváló ütésálló, valamint elektromos szigetelés, tartani a berendezés jól védett nehéz körülmények között "IP67 OSZTÁLY"- Vízálló & időjárás célja, hatékonyan blokkolja a fröccsenő víz, eső, por, hó, olaj, UV sugárzás, stb. széles körben lehet használni mind a beltéri, mind kültéri alkalmazásokhoz. "Szerelőlap TARTALMAZZA"- A lemez biztosítja a rács szerelési pozíció, könnyen telepíthető típusú berendezések közvetlenül menteni az idő. "EGYSZERŰ DIY"- Ez a masszív doboz lehet fúrt, valamint alakú könnyen repedés nélkül, így ez is alkalmas a különböző DIY projektet. "KITERJESZTETT GARANCIA"- QILIPSU egy megbízható márka, aki mindig úgy "VEVŐNEK", ezért kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk át az üzenetet, ha bármilyen kérdése van, az értékesítés utáni csapat mindig biztosítja a gyors választ, hogy megoldja a problémákat, amíg nem teljesülnek. "KIVÁLÓ TARTÓS"- Készült, magas minőségű ABS anyagból, amely kínál kiváló ütésálló, valamint elektromos szigetelés, tartani a berendezés jól védett nehéz körülmények között. "IP67 OSZTÁLY"- Vízálló & időjárás célja, hatékonyan blokkolja a fröccsenő víz, eső, por, hó, olaj, UV sugárzás, stb. széles körben lehet használni mind a beltéri, mind kültéri alkalmazásokhoz. "Szerelőlap TARTALMAZZA"- A lemez biztosítja a rács szerelési pozíció, könnyen telepíthető típusú berendezések közvetlenül menteni az idő. "EGYSZERŰ DIY"- Ez a masszív doboz lehet fúrt, valamint alakú könnyen repedés nélkül, így ez is alkalmas a különböző DIY projektet. "KITERJESZTETT GARANCIA"- QILIPSU egy megbízható márka, aki mindig úgy "VEVŐNEK", ezért kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk át az üzenetet, ha bármilyen kérdése van, az értékesítés utáni csapat mindig biztosítja a gyors választ, hogy megoldja a problémákat, amíg nem teljesülnek. · Mert egy tehetséges ügyfél, mint megérdemled, egy szenvedélyes, profi partner, hogy támogassa jól. · Keményen dolgozunk, hogy biztosítják a magas minőségű termékek kiváló szolgáltatás kielégíteni, a pozitív válasz tette az erőfeszítés, több jelentős, a mi kapcsolatunk több, mint eladó, valamint a megrendelő, partnerek vagyunk.

További részletek

A vevők választása