.

.

MOTAFAR Egyetemes Racing Kormány, Szerencsejáték Kormánykerék 13.6 6 Csavart Grip Velúr Mély Tál Kürt Gombot Verseny/Rally/Motorsport/Autó-Sim-Vezetés(Fekete)

MOTAFAR Egyetemes Racing Kormány, Szerencsejáték Kormánykerék 13.6 6 Csavart Grip Velúr Mély Tál Kürt Gombot Verseny/Rally/Motorsport/Autó-Sim-Vezetés(Fekete)

HUF 2.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【ANYAG】 : A verseny kerék alumínium ötvözet, amely a jellemzők magas keménységű, könnyű súly, magas hőmérséklet ellenállás, valamint korrózióvédelemA kormánykerék csomagolva velúr, amely hatékonyan elérni, csúszásgátló, valamint sokk abszorpciós, javítja a vezetési irányíthatóság, valamint a hold két kézzel, hogy azonnal hozza izgalmas versenyzés élményét.Az aprólékos tervezés növeli a kényelmet, valamint a boldogságot minden időben vezetni. 【DESIGN】 : A kormányon van egy sima, áramvonalas arc, alkalmazkodik a palm arc, tökéletesen illik a tenyér, ha a vezetés, valamint javítja a vezetési élmény. 【TÖBB LEHETŐSÉG】 : MOTAFAR árul különböző tervezési stílusok racing kormány, illetve kormánykerék adapter megfelelő autó modellek.Üdvözöljük a beszerzési igény. 【FELSZERELÉS】:Ez a verseny a kormánykerék kompatibilis a legtöbb szabványos elosztó adapter, valamint alkalmas a legtöbb járművek, versenyautók.Ez alkalmas a verseny/rally/motorsport, valamint az autó-sim-vezetés.Javasoljuk, hogy keresse a kapcsolódó videók a konkrét telepítési lépések a youtube-on. (Megjegyzés : Elosztó adapter nem tartozék.A beszerelés előtt, kérjük, válassza ki a kormány adapter alkalmas az autó modell. 【A SZOLGÁLTATÁS】 : MOTAFAR összpontosít, eladó autó, valamint motorkerékpár alkatrészek.A műhely biztosítja a legnagyobb a kereslet alkatrészek a piacon, valamint alakul ki, tartozékok a különböző színek, stílusok közül lehet választani.Ha a csomagot kapott a hiányzó kiegészítőket, vagy a teljes csomag üres, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba vissza vagy csere.Ez a verseny a kormánykerék kompatibilis a legtöbb szabványos elosztó adapter, valamint alkalmas a legtöbb járművek, versenyautók. (Megjegyzés : Elosztó adapter nem tartozék.A beszerelés előtt, kérjük, válassza ki a kormány adapter alkalmas az autó modell.MOTAFAR árul különböző tervezési stílusok racing kormány, illetve adapterekkel a megfelelő autó modellek.

További részletek

A vevők választása