.

.

MTSAS 6.35/12.7 mm-es Szár Dupla Útmutató Csapágyak Spirál Router Bit-Karbid Vágás Végén, Malom CNC Faipari Szerszám (2)

MTSAS 6.35/12.7 mm-es Szár Dupla Útmutató Csapágyak Spirál Router Bit-Karbid Vágás Végén, Malom CNC Faipari Szerszám (2)

HUF 6209.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Dupla útmutató csapágyak biztosítva a zár dióSpirál flush trim router bit működik, mint egy normál öblítés vágja darabokra, de a spirális vágó csökkenti a forgácsolás.A munka rétegelt lemez, MDF, tömör erdőben, műanyag, rétegelt, illetve a nem vastartalmú fémek, mint az alumínium.Készült keményfém, tartós, kopás-resistable, rozsda meg corossion megelőzés.7 mm-es Szár Dupla Útmutató Csapágyak Spirál Router Bit-Karbid Vágás Végén, Malom CNC Faipari Szerszám Jellemzők : 1. Dupla útmutató csapágyak biztosítva a zár dió. Spirál flush trim router bit működik, mint egy normál öblítés vágja darabokra, de a spirális vágó csökkenti a forgácsolás. A munka rétegelt lemez, MDF, tömör erdőben, műanyag, rétegelt, illetve a nem vastartalmú fémek, mint az alumínium. Készült keményfém, tartós, kopás-resistable, rozsda meg corossion megelőzés.Műszaki tartalom : Termék Neve Router Kicsit Anyaga Keményfém Szár 6.35 mm/12,7 mm-es Méret (Választható) #1 : 6.26*110 Használja A faipari Mennyiség 1db Típusa : #16.26*110 MM Csomag tartalma : 1 X Router Kicsit (#1/#2).

További részletek

A vevők választása