.

.

GSDNV Alumínium Ötvözet Fűszer Pot Fűszerezés Konténer Fűszer üvegedénybe Só Cukor Tál, Bors, Kávé Tároló Szervező (Szín : Arany)

GSDNV Alumínium Ötvözet Fűszer Pot Fűszerezés Konténer Fűszer üvegedénybe Só Cukor Tál, Bors, Kávé Tároló Szervező (Szín : Arany)

HUF 1168.20

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

*Ez egy hattyú rack, hogy tartja az üveg edénybe *A jar lehet takenout, meg egy kanalat.Nagy liszt, só, cukor, laza, tea, fűszerek,stb. *Egyedi hattyú design,szép, jó minőségű, új trend a konyhai dekoráció. *Elegáns, praktikus beállítva a konyha, vagy étkező asztal, hogy a szezonban az ételt. *Magas minőség : Jó kivitelezés, könnyű távolítsuk el, majd tiszta. *Ez egy hattyú rack, hogy tartja az üveg edénybe. *A jar lehet takenout, meg egy kanalat.Nagy liszt, só, cukor, laza, tea, fűszerek,stb. *Egyedi hattyú design,szép, jó minőségű, új trend a konyhai dekoráció. *Elegáns, praktikus beállítva a konyha, vagy étkező asztal, hogy a szezonban az ételt. *Magas minőség : Jó kivitelezés, könnyű távolítsuk el, majd tiszta. *Ez egy hattyú rack, hogy tartja az üveg edénybe.*A jar lehet takenout, meg egy kanalat.Nagy liszt, só, cukor, laza, tea, fűszerek,stb.*Egyedi hattyú design,szép, jó minőségű, új trend a konyhai dekoráció.*Stílusos, praktikus, beállítva a konyha, vagy étkező asztal, hogy a szezonban az ételt.*Magas minőség : Jó kivitelezés, könnyű távolítsuk el, majd tiszta.Anyag : alumínium alloy Color : arany silver Size : mint shown These termékek valódi fotók, valamint méretek.Kézi mérés elkerülhetetlenül vezetnek a hibákat.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.Ha bármilyen probléma, ha az áru átvétele, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba az időben, hogy mi lesz a válasz, hogy amilyen hamar csak lehet!Azt szeretném, ha boldog hangulatban minden nap!Minden kis doboz jön egy kis kanál, amely megkönnyíti az intézkedés bármikor.

További részletek

A vevők választása