.

.

HAUESSRIO 3 Mód LED Kemping Lámpa Akkumulátor, Vízálló, Hordozható Lóg Retro lámpa Kültéri Kemping Családi Vészhelyzet(Fekete)

HAUESSRIO 3 Mód LED Kemping Lámpa Akkumulátor, Vízálló, Hordozható Lóg Retro lámpa Kültéri Kemping Családi Vészhelyzet(Fekete)

HUF 2.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Tölthető】Gyere 1200 m Ah-töltési lítium akkumulátorok, 20-280 LM, a töltés 4-6 óra, 12 óra, az alacsony villamosenergia-kapacitás 4,5-12 óra nagy teljesítményEz emlékezteti a maradék energiát. 【Retro Lámpa Design】5.Kényelmes, retro design, Hordozható, Lóg.Ezt fel lehet használni a sátrak, kert, családi vészhelyzet, fesztivál party dekoráció.Ez is egy ideális ajándék a család meg a barátok. 【Erős Vízálló】A shell készült kiváló minőségű ABS vas.A szerkezet erős, IPX4 vízálló szinten, nem kell aggódnia, esős időjárás.Vészhelyzetben, feltöltheti a mobiltelefon, mint egy mobil tápegység. 【Fény Mód】Ez a fény három világítási mód (fehér fény, meleg, fény, meleg fehér fény).Nyomja meg a felső gombot, hogy megtért.Továbbá, a jobbra-balra forgás beállíthatja a fényerőt. 【Erős Megjelenés】a design A lámpás ellenáll a sok éve hordok, nem kell aggódnia, hogy könnyen törik meg.Ez azt jelenti, hogy megvilágítsa a környezet újra meg újra. 【Mi Lesz? 】Kapsz egy lámpa, akkumulátor, USB-line, egy kézikönyvet.Ha bármilyen problémája van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. 【Tölthető】Gyere 1200 m Ah-töltési lítium akkumulátorok, 20-280 LM, a töltés 4-6 óra, 12 óra, az alacsony villamosenergia-kapacitás 4,5-12 óra nagy teljesítmény.Ez emlékezteti a maradék energiát. 【Retro Lámpa Design】5.Kényelmes, retro design, Hordozható, Lóg.Ezt fel lehet használni a sátrak, kert, családi vészhelyzet, fesztivál party dekoráció.Ez is egy ideális ajándék a család meg a barátok. 【Erős Vízálló】A shell készült kiváló minőségű ABS vas.A szerkezet erős, IPX4 vízálló szinten, nem kell aggódnia, esős időjárás.Vészhelyzetben, feltöltheti a mobiltelefon, mint egy mobil tápegység. 【Fény Mód】Ez a fény három világítási mód (fehér fény, meleg, fény, meleg fehér fény).Nyomja meg a felső gombot, hogy megtért.Továbbá, a jobbra-balra forgás beállíthatja a fényerőt. 【Erős Megjelenés】a design A lámpás ellenáll a sok éve hordok, nem kell aggódnia, hogy könnyen törik meg.Ez azt jelenti, hogy megvilágítsa a környezet újra meg újra. 【Mi Lesz? 】Kapsz egy lámpa, akkumulátor, USB-line, egy kézikönyvet.

További részletek

A vevők választása