.

.

Többfunkciós USB Újratölthető, Asztal Akvárium Óra Funkció LED-Fény, Fekete Mini akvárium, Akvárium (Fekete)

Többfunkciós USB Újratölthető, Asztal Akvárium Óra Funkció LED-Fény, Fekete Mini akvárium, Akvárium (Fekete)

HUF 2.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Jön egy multifunkcionális toll konténer, használható tároló egy kis töm, mint a kulcsok, toll vagy nő vízi növényekLCD digitális kijelző, látja az időt, a dátum, a tempe-persze egyértelműen.Elegáns, színes, stílusos, hogy ez egy remek dekoráció.Jön a színes LED-fény, nagy a megvilágítás akvárium.Kiváló minőségű műanyagból készült, biztonságos, tartós. Kiváló minőségű műanyagból készült, biztonságos, tartós. Elegáns, színes, stílusos, hogy ez egy remek dekoráció. Jön a színes LED-fény, nagy a megvilágítás akvárium. LCD digitális kijelző, látja az időt, a dátum, a tempe-persze egyértelműen. Jön egy multifunkcionális toll konténer, használható tároló egy kis töm, mint a kulcsok, toll vagy nő vízi plants Specification : Leírás : Ez egy multifunkcionális akvárium.LCD digitális kijelző, látja az időt, a dátum, a tempe-persze egyértelműen.Jön a színes LED-fény, nagy a megvilágítás akvárium.Jön egy kis fiókban, az alján pedig egy tollat átlátszó tartály, így a tároló egy kis töm, mint a kulcsok, tollak.Nagy akvárium nappali, hálószoba, iroda, stb.Gyertek, meg fogja szeretni!!!Jellemzők : kiváló minőségű műanyag anyag, biztonságos, tartós.Elegáns, színes, stílusos, hogy ez egy remek dekoráció.Jön a színes LED-fény, nagy a megvilágítás akvárium.LCD digitális kijelző, látja az időt, a dátum, a tempe-persze egyértelműen.Jön egy multifunkcionális toll konténer, használható tároló egy kis töm, mint a kulcsok, toll vagy nő vízi növények.Is játszani zenét.Nagy akvárium nappali, hálószoba, iroda, stb.Tulajdonságok : Állapot : Brand new Color : Fekete / Fehér (Opcionális) Anyag : Plastic Recharge : 3pcs AA elem / USB 5 V (Elem nem tartozék) Méret : 26,5 x 12,5 x 14 cm / 10.) A csomag Tartalmazza : 1 x Hal tank1 x Akvárium LED 2 x USB kábel 1 x zsák apró kövek 1 x Víz cső 1 x Szimuláció vízi növények 2 x Felhasználói kézikönyv (angol&Kínai) Közlemény : Kérjük, hogy az 1-3cm hiba miatt kézi mérés, illetve győződjön meg róla, hogy nem bánom, megrendelés előtt.Kérem, értsék meg, hogy a színek lehet.

További részletek

Description:
This is a multifunctional fish tank. With LCD digital display, you can see the time, date and tempe ure clearly. Comes with colorful LED light, great illumination for the fish tank. Comes with a small drawer at the bottom and a transparent pen container, so you can storage some small stuffs such as keys and pens. Great fish tank for living room, bedroom and office etc. Come and get one, and you gonna love it!!!:
Features:
Made of high quality plastic material, safe and durable. :
Elegant color and stylish design make it a great decor.:
Comes with colorful LED light, great illumination for the fish tank. :
With LCD digital display, you can see the time, date and tempe ure clearly.:
Comes a multifunctional pen container, can be used to storage some small stuffs such as keys and pen or grow aquatic plants. :
Can also play music for you.:
Great fish tank for living room, bedroom and office etc.:
Specification:
Condition:
Brand new
Color:
Black / White (Optional)
Material:
Plastic
Recharge:
3pcs AA batteries / USB 5V (Batteries not included)
Size:
26.5 x 12.5 x 14cm / 10.43 x 4.92 x 5.51 inch (Approx.)
Package Included:
1 x Fish tank:
1 x Aquarium LED light :
2 x USB cable :
1 x bag of small stones :
1 x Water tube :
1 x Simulation aquatic plants :
2 x User manual (English&Chinese):
Notice:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering. :
Please understand that colors may :
A vevők választása