.

.

Glarks 60Pcs 1/8 Cink Bevonatú Acél, Kerek Feje Kapcsoló Villámot, a szárnyas Anyát Lógó Nehéz Tárgyakat a Gipszkarton (1/8)

Glarks 60Pcs 1/8 Cink Bevonatú Acél, Kerek Feje Kapcsoló Villámot, a szárnyas Anyát Lógó Nehéz Tárgyakat a Gipszkarton (1/8)

HUF 2.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

♛【, Amit kapsz】 : Szett tartalmazza 60pcs 1/8" kampós csavarok van, amit csomagolva egy műanyag zacskóbaElég mennyiség, hogy lógó nehéz tárgyakat a gipszkarton. ♛【Termék Anyag】 : a kampós csavarok készült magas minőségű szénacél, rozsda korrózió ellenállás, ellenálló, tartós, elég a függő tételek.A cink bevonatú a felszínen, hogy a termék megjelenése tökéletes. ♛【Tavaszi Szárny Design】 : Összecsukható rugós szárnyak desigh lehetővé teszi, hogy a fold a szárnyak annyira, hogy tudják helyezni a fúrt lyuk.A szárnyak nyissa meg mögött a gipszkarton biztosítson megbízható tartást. ♛【Könnyen Telepíthető】 : Először előre fúrt lyuk a telepítés, majd poke ezek a kampós csavarok a lyukon keresztül.Ezután húzza meg a csavart vissza szűk, kérjük, megjegyezte, hogy meg kell hagyni, hogy elég hely a szárnyak, hogy engedje el.Végre, akkor használjon egy csavarhúzót, hogy csavarja be a csavart. ♛【Széles körű Alkalmazását】 : Ezek a Kampós csavarok is széles körben használják gipszkarton, üreges blokk, vakolat, csempe, tökéletes lóg karnisok, lámpák, képkeret, vállfák, hálózati kapcsoló.Glarks 60 Pcs 1/8" Cink Bevonatú Acél, Kerek Feje Kapcsoló Villámot, a szárnyas Anyát Lógó Nehéz Tárgyakat a Gipszkarton Specifikáció : Termék típusa : Kapcsoló villámot, a szárnyas anyát Meterial : Cink bevonatú szén-acél Méret : 1/8" Teljes Mennyiség : 60 Pcs Termék Szolgáltatás : ★ Szett tartalmazza 60pcs 1/8inch kampós csavarok, elég a mennyiség, hogy lóg a nehéz elemek, valamint megfeleljen az ön igényeinek sokáig használni. ★ Magas minőségű szénacél készült, a cink bevonatú a felület megvédi őket a rozsda, valamint korrózió. ★ Összecsukható rugós szárnyas csavarok nagyon erős, függesztett elemek. ★ Alkalmas a széles vastag, üreges falak.Csomag Tartalmazza : 1/8" kampós csavar, a csavar x 60pcs Megjegyzés : Egy előre fúrt lyuk szükséges a telepítéshez Alkalmazás : széles Körben használt gipszkarton, üreges blokk, vakolat, csempe, tökéletes lóg karnisok, lámpák, képkeret, vállfák, hálózati kapcsoló.

További részletek

A vevők választása