.

.

10ml Asztaxantin Szérum, Anti-Aging Bőr Javítás Arc Szérum hialuronsav Asztaxantin Likopin Antioxidáns Csökkenti a Pigmentáció

10ml Asztaxantin Szérum, Anti-Aging Bőr Javítás Arc Szérum hialuronsav Asztaxantin Likopin Antioxidáns Csökkenti a Pigmentáció

HUF 601.20

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【LEGJOBB MOISTURIS】A legerősebb öregedésgátló hatása miatt a bőr jelenik meg plumped, feszes a tökéletes szem alatti kezelés ellen sötét karikák; apcsel a ráncok ellen, s finom vonalak; serkenti a kollagén termelést; véd a szabad gyökök (antioxidáns hatás); megpuhul, hegek, remek hidratáló krém nőknekAz eredmény nyilvánvaló,ragyogó, még pedig megfiatalodik a bőr. 【KÉSLELTETI a BŐR ÖREGEDÉSI】Asztaxantin tartalmaz, rendkívül aktív antioxidánsok, hogy megszüntesse a szabad gyökök késlelteti a bőr öregedését.Tartsa a bőr egészséges, egészséges.Csillogó fehér foltok csökkenti a pigmentáció,Asztaxantin feldobhatod foltok, majd felderül a bőr tónusát, az egyensúly bőr olaj, víz váladék, megoldani bőr problémákat. 【MAGAS MINŐSÉGŰ】Ez erős arc szérum készül, a legjobb minőségű összetevőket is felcsillan, sima, egyenletes, hidratálja az arcod, miközben javítja, nap által okozott károk, valamint este a bőr tónusát.Ezen felül, ez is természetesen a felvonók, illetve a cégek a bőrt, segít eltörölni a finom vonalak, valamint smoothens ki a ráncok -, hogy a végső anti ageing hialuronsav szérum!. 【TERMÉSZETES, NEM IRRITÁLÓ】Gazdag astax Ranthin néhány növényi kivonatok, enyhe, nem irritáló, tartsa a bőr egészséges.nincs mellékhatása.Magas antioxidáns aktivitás, kiküszöbölni a szabad gyökök késlelteti a bőr öregedését.Csökkenti a pigment lerakódás, foltok elhalványulnak, majd felderül a bőr tónusát.Javítás, sérült bőr, védi a bőrt az uv-sugarak kár, érdekel a bőr.Mérleg bőr víz, olaj, tartsa a nedvességet, majd rugalmasságát,csökkenti a bőr érzékenységét.Gazdag asztaxantin néhány növényi kivonat. 【VISSZAÁLLÍTÁSA FÉNYERŐ 】Csökkenti a Ráncokat, a Finom Vonalak, Sötét Foltok & öregségi Foltok, míg fokozza a kollagén termelést.Az eredmény egy simább, frissebbet, új életre kelt a fiatalos arcbőr.Jellemzők : Magas antioxidáns aktivitás, kiküszöbölni a szabad gyökök késlelteti a bőr öregedését.Csökkenti a pigment lerakódás, foltok elhalványulnak, majd felderül a bőr tónusát.Javítás, sérült bőr, védi a bőrt az uv-sugarak kár, érdekel a bőr.Mérleg bőr víz, olaj, tartsa a nedvességet, majd rugalmasságát, csökkenti a bőr érzékenységét.

További részletek

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Astaxanthin Serum
Net Content:
10ml
Package List:
1 x Astaxanthin Serum:
Note:
1. For the first time use, extract a small amount of product and try it after ear to confirm whether there is a stimulating reaction.:
2. This product has no added pigment. The astaxanthin extracted from natural haematococcus is bright orange red. It will gradually fade when exposed to sunlight, please be careful to avoid light.:
3. This product has no added flavor and has a special aroma of astaxanthin.:
4. This product does not contain chemical preservatives, using pure plant antiseptic system.:
5. It is recommended to stop using if there is any discomfort during use.:
A vevők választása