.

.

Aranyos Plüss Kuromi A Dallam Cinnamoroll Aranyos Rajzfilm Párna, Baba, Plüss, Puha Plushies Játékok (Plüss Cinnamoroll, 25CM)

Aranyos Plüss Kuromi A Dallam Cinnamoroll Aranyos Rajzfilm Párna, Baba, Plüss, Puha Plushies Játékok (Plüss Cinnamoroll, 25CM)

HUF 8514.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Méret】20cm,Csinos alakú, élénk kép, hát varrási folyamat, finom kézművesA gyönyörű, szép design teszi, hogy népszerű, szerette a gyerekeket. 【Egyedi plüss játékok】Sanrio A Dallam Kuromi Plüss ez egy ajándék, amit a gyerekek szeretnek.A csinos megjelenés elfog az emberek szívét.Az egyedi kialakítás biztosítja, hogy a különböző érzékszervi tapasztalatok, valamint a látás. 【Ajándék ötlet】Párna nagyon alkalmas, amely a szeretteit vagy a barátait, ez egy tökéletes játék, vagy párna.Ez aranyos párna a legjobb ajándék, Karácsony, Húsvét, születésnap, ballagás buli, majd más alkalommal, senki sem tagadhatja, hogy a Plüss játék. 【Kiváló minőségű aftersales szolgáltatás】Ha bármilyen kérdése előtt vagy után, a vásárlás, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba az időben, mi fog válaszolni 24 órán belül. 【Anyag】Kuromi Töltött Aranyos Plüss Játék baba készült, tartós, rövid plüss anyag tele van kiváló minőségű PP pamut anyag. 【Méret】20cm,Csinos alakú, élénk kép, hát varrási folyamat, finom kézműves.A gyönyörű, szép design teszi, hogy népszerű, szerette a gyerekeket. 【Egyedi plüss játékok】Sanrio A Dallam Kuromi Plüss ez egy ajándék, amit a gyerekek szeretnek.A csinos megjelenés elfog az emberek szívét.Az egyedi kialakítás biztosítja, hogy a különböző érzékszervi tapasztalatok, valamint a látás. 【Ajándék ötlet】Párna nagyon alkalmas, amely a szeretteit vagy a barátait, ez egy tökéletes játék, vagy párna.Ez aranyos párna a legjobb ajándék, Karácsony, Húsvét, születésnap, ballagás buli, majd más alkalommal, senki sem tagadhatja, hogy a Plüss játék. 【Kiváló minőségű aftersales szolgáltatás】Ha bármilyen kérdése előtt vagy után, a vásárlás, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba az időben, mi fog válaszolni 24 órán belül. 【Anyag】Kuromi Töltött Aranyos Plüss Játék baba készült, tartós, rövid plüss anyag tele van kiváló minőségű PP pamut anyag.

További részletek

A vevők választása