.

.

S & C Konyha - öntöttvas Tisztább Bambusz Kefét - 4 4-es Rozsdamentes Acél Chainmail - Tisztítja a Serpenyők, Wok, Serpenyők, stb.

S & C Konyha - öntöttvas Tisztább Bambusz Kefét - 4 4-es Rozsdamentes Acél Chainmail - Tisztítja a Serpenyők, Wok, Serpenyők, stb.

HUF 435.60

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

✔️ [ Biológiailag LEBOMLÓ, VALAMINT KÖRNYEZETBARÁT ] - zöld, illetve, hogy egy kapcsolót, hogy a bio, 100% - ban természetes bambusz palm sörték étel kefét, ami compostable, valamint környezetbarátEzt a kefét jön egy prémium minőségű rozsdamentes acél (316-os) chainmail, ami használható a tiszta tányérokat, pizza kövek, öntöttvas lábasok, poharak, wok, pite pan, valamint még sok más.A legjobb az öntöttvas serpenyőben ecset készlet a piacon. ✔️ [ KÉPLÉKENY, VALAMINT HŐNEK SÖRTÉK ] - A Bambusz tál elektronika készült erős sörte, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a bozót olyan legnehezebb felület, de elég puha, hogy nem kopás.Hosszú sörtéjű étel szűrőket a konyha úgy tervezték, hogy a nehezen elérhető helyek, hasadékok, majd a vágások, nehéz zsír, felvonók penész.Szóval, ne feledd, hogy a Bambusz botot kefék & öntöttvas tisztítás chainmails használata biztonságos, a meleg vizet.Ez a legjobb az öntöttvas tisztább a piacon. ✔️ [ SOKOLDALÚ KONYHAI ESZKÖZ ] - A Bambusz tál szűrőket nem csak arról, hogy tiszta edények, serpenyők, wok, valamint a tálak.Tökéletes a tisztítás súrolni kell.Használja a Bambusz kefét & öntöttvas tisztítás rozsdamentes acél chainmail, hogy tiszta edények, evőeszközök, még akkor is, gyümölcsök, zöldségek.Is lehet használni, hogy tiszta a fürdőszoba, még a BBQ gép.Ezek a 4 a 4-es öntöttvas tisztítás Chainmails készülnek a legjobb minőségű rozsdamentes acél (316-os), hogy rozsda bizonyíték. ✔️ [ ERGONOMIKUS FOGANTYÚ ] - Ezek a Bambusz tisztító kefe funkciók egy karcsú horony a középső rész kényelmesen elfér a kezében, megkönnyíti, hogy gyakoroljon nyomást a kemény mosakszik.könnyű, hordozható tartani a helyzetet mosó, tisztító.Ez öntöttvas kefét & öntöttvas tisztítás rozsdamentes acél chainmail bókot nem csak a nulla hulladék, műanyag-mentes életmód, hanem a konyha/fürdőszoba, stb. ✔️ [ TARTÓS, KÖNNYEN ÉRDEKEL ] - A megfelelő ellátást, ez öntöttvas tisztító kefe tart sokáig.Javasoljuk, hogy mossa meg a kezét, majd a levegő száraz.A gyönyörű, kézzel készített, természetes Bambusz kefék hihetetlen kényelmes problémamentes takarítás.

További részletek

A vevők választása