.

.

100 Db Fekete szénacél Tavaszi Cotter-pin-kódot,Split Tavaszi Tipli,a Gépek, Berendezések, Stb.Külső Átmérő M3mm, Hossz 20mm.

100 Db Fekete szénacél Tavaszi Cotter-pin-kódot,Split Tavaszi Tipli,a Gépek, Berendezések, Stb.Külső Átmérő M3mm, Hossz 20mm.

HUF 6165.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

✅Anyag : Elasztikus elhelyezése cotter-pin-kód a Fekete szénacél tartós, állandó ✅Teljesítmény : Axiális lapos, két vége van letörés, a helymeghatározás, a csatlakozó és rögzítő között az alkatrészeket. ✅Telepíteni : által Telepített két egyszerű műveletek, csak fúrni, majd a autóval,Beszúr lyukakon keresztül két, vagy több objektumot, hogy tartsa őket. ✅ALKALMAZÁS : https : széles Körben használt gépjármű, mechanika, garázs, műhely, elektromos berendezés is használható fém eszközök, mint például a boksz punch, ipari penész, lámpatest, szelvény pin-kódot, zsanér vagy a tengely rögzítve alkalmazás stb. ✅ Ha bármilyen kérdése van a termékről, kérjük, bátran forduljon hozzánk, s mi mindent megteszünk, hogy segítsen. ✅Anyag : Elasztikus elhelyezése cotter-pin-kód a Fekete szénacél tartós, állandó. ✅Teljesítmény : Axiális lapos, két vége van letörés, a helymeghatározás, a csatlakozó és rögzítő között az alkatrészeket. ✅Telepíteni : által Telepített két egyszerű műveletek, csak fúrni, majd a autóval,Beszúr lyukakon keresztül két, vagy több objektumot, hogy tartsa őket. ✅ALKALMAZÁS : https : széles Körben használt gépjármű, mechanika, garázs, műhely, elektromos berendezés is használható fém eszközök, mint például a boksz punch, ipari penész, lámpatest, szelvény pin-kódot, zsanér vagy a tengely rögzítve alkalmazás stb. ✅ Ha bármilyen kérdése van a termékről, kérjük, bátran forduljon hozzánk, s mi mindent megteszünk, hogy segítsen.Leírás Anyag : Fekete Tavaszi Osztott Csapok ✅Anyag : Elasztikus elhelyezése cotter-pin-kód a Fekete szénacél tartós, állandó. ✅Teljesítmény : Axiális lapos, két vége van letörés, a helymeghatározás, a csatlakozó és rögzítő között az alkatrészeket. ✅Telepíteni : által Telepített két egyszerű műveletek, csak fúrni, majd a autóval,Beszúr lyukakon keresztül két, vagy több objektumot, hogy tartsa őket. ✅ALKALMAZÁS : https : széles Körben használt gépjármű, mechanika, garázs, műhely, elektromos berendezés is használható fém eszközök, mint például a boksz punch, ipari penész, lámpatest, szelvény pin-kódot, zsanér vagy a tengely rögzítve alkalmazás stb.

További részletek

A vevők választása