.

.

Szív Alakú Riasztó Kulcstartó, Energysaving Személyes Riasztó, a Nők Könnyen Használható Idős Rózsaszín,Ezüst(Opcionális) (Rózsaszín)

Szív Alakú Riasztó Kulcstartó, Energysaving Személyes Riasztó, a Nők Könnyen Használható Idős Rózsaszín,Ezüst(Opcionális) (Rózsaszín)

HUF 3.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Nagy decibel személyes biztonsági riasztó, közelről teszt, hogy több, mint 130 DBSima vonal, kiváló minőségű, gyönyörű szív alakú, energia-megtakarítás, valamint tartós.Kicsi, hordozható, lehet végezni körül lóg a táska, vagy a kulcs.Mindkét ideális ajándékot, de egy gyakorlati riasztó alkalmas az idős, éjszaka járkáló, a sport az emberek, fogyatékkal élők, a nők, diákok.Egyszerű művelet, csak húzd ki a beillesztett linkre, hogy aktiválja a riasztó segítséget, majd húzza le kell vetni. Nagy decibel személyes biztonsági riasztó, közelről teszt, hogy több, mint 130 DB. Sima vonal, kiváló minőségű, gyönyörű szív alakú, energia-megtakarítás, valamint tartós. Kicsi, hordozható, lehet végezni körül lóg a táska, vagy a kulcs. Egyszerű művelet, csak húzd ki a beillesztett linkre, hogy aktiválja a riasztó segítséget, majd húzza le kell vetni. Mindkét ideális ajándékot, de egy gyakorlati riasztó alkalmas az idős, éjszaka járkáló, a sport az emberek, fogyatékkal élők, a nők, diákok.Termékleírás : Tulajdonságok : Nagy decibel személyes biztonsági riasztó, közelről teszt, hogy több, mint 130 DB.Sima vonal, kiváló minőségű, gyönyörű szív alakú, energia-megtakarítás, valamint tartós.Kicsi, hordozható, lehet végezni körül lóg a táska, vagy a kulcs.Egyszerű művelet, csak húzd ki a beillesztett linkre, hogy aktiválja a riasztó segítséget, majd húzza le kell vetni.Mindkét ideális ajándékot, de egy gyakorlati riasztó alkalmas az idős, éjszaka járkáló, a sport az emberek, fogyatékkal élők, a nők, diákok.Tulajdonságok : Állapot : Brand New Material : ABS + metal Optional Szín : Rózsaszín, silver Battery : 3 * AG13 batteries Decibel : 130 DBMetal Lánc Hossza : Kb.9 a(stretch) Csomag Súlya : Kb.7 oz Package Lista : 1 * Személyes Biztonsági Riasztó.

További részletek

Features:
Large decibel personal security alarm, close-range test to be more than 130DB.:
Smooth line, high quality, exquisite heart shape, energy-saving and durable.:
Small and portable, can be carried around hung on a bag or your keys.:
Simple operation, just pull out the inserted link to activate the alarm for help and pull down to stop.:
Both an ideal gift and a practical alarm suitable for the elderly, night walkers, sports people, the disabled, women, students.:
Specification:
Condition:
Brand New
Material:
ABS + metal
Optional Color:
Pink, silver
Battery:
3 * AG13 batteries
Decibel:
130DB
Metal Chain Length:
Approx.10cm/3.9in, 20cm/7.9in(stretch)
Package Weight:
Approx.49g/1.7oz
Package List:
1 * Personal Security Alarm:
A vevők választása