.

.

Mágneses Autó Ujj Gyűrű 3-in-1 Telefon tok iPhone, Dia Kamera Fedelét, majd Forgassa a Gyűrűt Állni (Green01,a iPhone12)

Mágneses Autó Ujj Gyűrű 3-in-1 Telefon tok iPhone, Dia Kamera Fedelét, majd Forgassa a Gyűrűt Állni (Green01,a iPhone12)

HUF 0.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

[3-az-1-design] : Ez az i Phone esetében jön egy mágneses autós tartó, egy ujj gyűrű tartóját, majd egy dia kamera fedelétEzzel a három funkciók könnyedén használja a telefont vezetés közben, biztonságosan tartsa a telefont egy kézzel is, de megvédje a kamera a karcolásoktól, illetve a por. [Mágneses autós tartó] : A beépített mágneses lemez az esetben lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a telefont egy mágneses autós tartó könnyen.Ez biztosítja a biztonságos, kényelmes módja, hogy használja a telefont navigáció, kihangosított hívások, valamint több, miközben a kezét a volánra. [Ujj gyűrű holder] : Az ujj gyűrű az esetben lehet forgatni 360 fokban, így könnyen tartsa a telefont egy kézzel használni, kényelmesen.A gyűrű is lehet használni, mint egy állvány, amely tökéletes a videók nézése, vagy videohívásokhoz. [Dia kamera fedél] : Ebben az esetben is van egy slide a kamera terjed ki, hogy könnyen le is zárták, hogy megvédje a kamera lencséje a karcolásoktól, por, vagy más károsodás érheti.Ez biztosítja, hogy a kamera továbbra is a top állapotban kerül világos, fotók, videók. [Magas minőségű anyag] : Ez esetben készült, magas minőségű anyagok, amelyek kiváló védelmet nyújt a telefon.Szín : Piros/Fekete/Kék/ Zöld/ Rózsaszín/Arany/Ezüst Alkalmazandó Modell : a 12/13/14 csomag tartalma : 1 * Mágneses Autó Ujj Gyűrű 3-in-1 Telefon Esetében Megjegyzések : 1. A méret mért kézzel, lehet, hogy 1-2 cm hiba! 2. A termékeket is vették a kedves, de a képek lehet, hogy a szín különbség miatt felvétel fény, kijelző, illetve egyéb okok miatt.A tényleges termék irányadóak.

További részletek

A vevők választása