.

.

Royxen Tic Tac Toe Játék Wc Papír tartó Nagy 23 x 23 x 4.5 Rusztikus Fa Wc Papír tartó Falra Szerelhető vagy szabadon álló (Stílus B)

Royxen Tic Tac Toe Játék Wc Papír tartó Nagy 23 x 23 x 4.5 Rusztikus Fa Wc Papír tartó Falra Szerelhető vagy szabadon álló (Stílus B)

HUF 2.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Prémium Minőségű】A jogosult mérete 23"×23"×4Ez a kiváló minőségű natúr fa.A szövet jogosultja polc tartós, erős tartása minden rendben.A használt festék Környezetbarát, nem fakulnak könnyen. 【Egyedi Design】Szemet gyönyörködtető Tic Tac Toe tervezési.Minden darab egyedi, a fa erezete, kis csomót szerkezet, sima megjelenése.Ez egy jó beszélgetést, miközben hozzáadása extra tárhely a fürdőszoba. 【Multi-funkcionális】A polcon, nem csak a wc-papír tekercset, de az is tökéletes törölköző, illatos gyertyák, fürdősó, növények, valamint egyéb kisebb tételek.Lehet, hogy lóg a falon a hardwares jön, vagy csak áll a polcon a földön szerint a szükség.Ez is lehet használni, mint egy dekoráció nappali, illetve egyéb helyeken. 【Könnyen Összeszerelhető】a tartozékok szükséges (beleértve a szerelési hardwares) tartalmaz a csomag.Splicing a teljesen testreszabható panelek együtt veszi, hogy csak néhány perc van, nem kell kerülgetni a haza. 【Pénz-Visszafizetési Garancia】Bízunk Benne, Elég, Hogy Felajánl Egy 30 Napos Pénz-Visszafizetési Garancia 1 Év Garancia.Az Ügyfélszolgálati Csapat Készen Áll, Hogy Válasz Az Üzenetre 24 Órán Belül. 【Prémium Minőségű】A jogosult mérete 23"×23"×4.Ez a kiváló minőségű natúr fa.A szövet jogosultja polc tartós, erős tartása minden rendben.A használt festék Környezetbarát, nem fakulnak könnyen.

További részletek

A vevők választása