.

.

MIYCOO Ebéd Bag Nők Férfiak emeletes uzsonnás Doboz - Szivárgásmentes, Szigetelt Lágy Nagy Felnőtt Ebéd Hűtőtáska, a Munka, (Fekete,15L)

MIYCOO Ebéd Bag Nők Férfiak emeletes uzsonnás Doboz - Szivárgásmentes, Szigetelt Lágy Nagy Felnőtt Ebéd Hűtőtáska, a Munka, (Fekete,15L)

HUF 1.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Nagy kapacitású double - layer ebéd bag】méri 9Kiterjesztett méret : 11" x 8.A különböző élelmiszerek lehet helyezni a felső, mind az alsó rétegek, hogy megakadályozzák az élelmiszer, hogy halmoztak fel, majd megszorította.A nagy kapacitású ebéd bag könnyen tartani a sört, snack, italok, szendvicsek, gyümölcsök, uzsonnás doboz. 【Multi-funkcionális】 lehet elképzelni, hogy egy piknik a hétvégén, ebédelni, snack, hogy a hivatal, a hideg sört a strandok,valamint azt is fel lehet használni, mint egy alkalmi táska.Alkalmas mind a férfiak, nők. 【Szivárgásmentes & Szigetelés】Megvastagodott PEVA bélés nélkül splicing szivárgás megakadályozása érdekében.A belső bélés anyaga hőszigetelés anyag, amely képes tartani az ételt, meleg vagy hideg, meg is helyet jégkockát. 【Egyszerű, tiszta】PEVA bélés sima, könnyen tisztítható.Lehet, hogy a használt edények nélkül aggódni, tisztítás. 【Hosszú távú tárolási】jégkockát lehet helyezni a táskát, hogy fenntartsák a hőmérséklet, a frissesség, az étel-ital, legalább 7 óra. 【Nagy kapacitású double - layer ebéd bag】méri 9.Kiterjesztett méret : 11" x 8.A különböző élelmiszerek lehet helyezni a felső, mind az alsó rétegek, hogy megakadályozzák az élelmiszer, hogy halmoztak fel, majd megszorította.A nagy kapacitású ebéd bag könnyen tartani a sört, snack, italok, szendvicsek, gyümölcsök, uzsonnás doboz. 【Multi-funkcionális】 lehet elképzelni, hogy egy piknik a hétvégén, ebédelni, snack, hogy a hivatal, a hideg sört a strandok,valamint azt is fel lehet használni, mint egy alkalmi táska.Alkalmas mind a férfiak, nők. 【Szivárgásmentes & Szigetelés】Megvastagodott PEVA bélés nélkül splicing szivárgás megakadályozása érdekében.A belső bélés anyaga hőszigetelés anyag, amely képes tartani az ételt, meleg vagy hideg, meg is helyet jégkockát. 【Egyszerű, tiszta】PEVA bélés sima, könnyen tisztítható.Lehet, hogy a használt edények nélkül aggódni, tisztítás. 【Hosszú távú tárolási】jégkockát lehet helyezni a táskát, hogy fenntartsák a hőmérséklet, a frissesség, az étel-ital, legalább 7 óra.

További részletek

A vevők választása