.

.

Shanrya Hüllő Dekoráció, Növeli A Súrlódást Úszunk Platform Kültéri akvárium Napozás Hegymászás Tereprendezés a Hüllő(S)

Shanrya Hüllő Dekoráció, Növeli A Súrlódást Úszunk Platform Kültéri akvárium Napozás Hegymászás Tereprendezés a Hüllő(S)

HUF 899.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

A szimuláció víz hüllő platform tartós, a szelíd lejtőn design sokkal jobban illik háziállatok mászniCsak fújj egy kis vizet a tapadókorongok után a tartály letörölte, majd szorítsa meg a ki a tapadókorongok belülről kifelé.A sütkérező platform két erős tapadókoronggal, hogy megakadályozzák mozog a tank.A mesterséges zöld gyep, puha, csúszásmentes, amely tele háziállat egy primitív, kényelmes, miközben szépítő akvárium.Az erkély biztosítja számukra egy jó platform, hogy pótolja a kalcium, megakadályozza a teknőspáncél a lágyító, valamint növeli a fizikai erőnlétet.A szimulált víz a növények növeli a súrlódást, a teknős pedig a füvet,mely megkönnyíti a hüllők mászni.Szolgáltatás : 1. A szimulált víz a növények növeli a súrlódást, a teknős pedig a füvet,mely megkönnyíti a hüllők mászni. A mesterséges zöld gyep, puha, csúszásmentes, amely tele háziállat egy primitív, kényelmes, miközben szépítő akvárium. A szimuláció víz hüllő platform tartós, a szelíd lejtőn design sokkal jobban illik háziállatok mászni. A hüllő létra készült kiváló minőségű műanyag, tartós, szagtalan, nem mérgező, valamint az egészségre, a háziállatok. Az erkély biztosítja számukra egy jó platform, hogy pótolja a kalcium, megakadályozza a teknőspáncél a lágyító, valamint növeli a fizikai erőnlétet.Specifikáció : Elem Típus : Hüllő Úszunk Platform Material : Plastic Sod Vastagsága : Kb.4 in Thickness Nélkül Gyep : Kb.1 in Package Lista : 1 x Úszunk Platform Note : Kérjük, tartsa be az a tartály, tiszta, a lakás használata a tapadókorong platform.

További részletek

Item Type:
Reptile Basking Platform
Material:
Plastic
Sod Thickness:
Approx. 1cm / 0.4in
Thickness Without Turf:
Approx. 0.3cm / 0.1in
Package List:
1 x Basking Platform:
Note:
Please keep the of the tank clean and flat when using the suction cup platform. :
A vevők választása