.

.

Yueqing Zhongji Router Kicsit Csapágyak Router Kicsit Csapágyak Cseréje Set Top Csapágy Csere Készlet | Belső Átm. 3/16 & Összességében Dia.

Yueqing Zhongji Router Kicsit Csapágyak Router Kicsit Csapágyak Cseréje Set Top Csapágy Csere Készlet | Belső Átm. 3/16 & Összességében Dia.

HUF 3.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

[Csomag tartalmazza ] Csapágy típus : felső szerelt, belső átmérő 3/16 "összességében átmérőjű. 1/2 hüvelyk (5 db), 3/8 hüvelyk (5 db), plusz tíz csavarokat, majd egy kis csavarkulcs A készlet tartalmazza a leggyakrabban használt csapágyak kínál 7 különböző mortising mélyén a mortising router bit.Magas minőség, kedvező ár. [Alkalmazás jelenet] Tartalmaz, csapágyak, állítsa be a csavarokat, majd a csavarkulcsot, hogy a fix bármely gyártó bit egy nagyon kedvező áron. [Universal], Használja a csapágyak, hogy javítani a router bit, ha a felső csapágy a router, kicsit törött.Cserélje ki vagy javítsa meg a sérült vagy elveszett router kicsit csapágyak. [Magas minőségű anyagok] kiváló minőségű acél, keményfém, kérlek, vedd fel a kesztyűt a hosszabb élettartam érdekében, használata.Mély groove geometria támogatása mind radiális vagy axiális terhelés, illetve nagy sebességgel. [Értékesítés utáni aggódj ingyenes], Tökéletes szolgáltatás A támogató nem elégedett a visszatérítés a szolgáltatás.Ha egyéb kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi ad neked a tökéletes megoldás a lehető leghamarabb. [Csomag tartalmazza ] Csapágy típus : felső szerelt, belső átmérő. 3/16 "összességében átmérőjű. 1/2 hüvelyk (5 db), 3/8 hüvelyk (5 db), plusz tíz csavarokat, majd egy kis csavarkulcs A készlet tartalmazza a leggyakrabban használt csapágyak kínál 7 különböző mortising mélyén a mortising router bit.Magas minőség, kedvező ár. [Alkalmazás jelenet] Tartalmaz, csapágyak, állítsa be a csavarokat, majd a csavarkulcsot, hogy a fix bármely gyártó bit egy nagyon kedvező áron. [Universal], Használja a csapágyak, hogy javítani a router bit, ha a felső csapágy a router, kicsit törött.Cserélje ki vagy javítsa meg a sérült vagy elveszett router kicsit csapágyak. [Magas minőségű anyagok] kiváló minőségű acél, keményfém, kérlek, vedd fel a kesztyűt a hosszabb élettartam érdekében, használata.Mély groove geometria támogatása mind radiális vagy axiális terhelés, illetve nagy sebességgel. [Értékesítés utáni aggódj ingyenes], Tökéletes szolgáltatás A támogató nem elégedett a visszatérítés a szolgáltatás.

További részletek

A vevők választása