.

.

GLJ Csukló Labdát, VEZETTE Kezét Strengthener, Csukló Erősítő Eszköz, az Erősebb Csuklóját, Csontok, Izom (Szín : Fekete)

GLJ Csukló Labdát, VEZETTE Kezét Strengthener, Csukló Erősítő Eszköz, az Erősebb Csuklóját, Csontok, Izom (Szín : Fekete)

HUF 6318.90

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Masszív, tartós】A labdát, feltételezések, cink ötvözetből anyag, anélkül, hogy bármilyen furcsa rezgést 【Dekompressziós Fitness】Hatékonyan enyhíti a mozgásszervi fájdalom, ízületi gyulladás által okozott hosszú távú használata a csuklóját, karok, szintén segíthet a fitness rajongók elvégezni célzott edzéssel. 【Munka Elv】A csukló labdát használ egy giroszkóp vagy hasonló csillagászati mozgás elvek generálni erős centrifugális tehetetlenségi erők, így a karját, majd ereit önállóan érzem, a legjobb mozgalom állam. 【Rorating longt idő】 Ha a csukló power ball forgó ,így megy tovább, amíg a csuklóját megyek, amíg nem hagyja abba , nem kell aggódnia, hogy akkor hagyja abba, ha gyakorolja. 【Alkalmazandó Sport Képzés】Megfelelő trainning a kerékpározás, egészségügyi masszázs, kosárlabda, horgászat, futás, sport, túrázás, kempingezés, fitness test,más a labda sport, stb. 【Masszív, tartós】A labdát, feltételezések, cink ötvözetből anyag, anélkül, hogy bármilyen furcsa rezgést. 【Dekompressziós Fitness】Hatékonyan enyhíti a mozgásszervi fájdalom, ízületi gyulladás által okozott hosszú távú használata a csuklóját, karok, szintén segíthet a fitness rajongók elvégezni célzott edzéssel. 【Munka Elv】A csukló labdát használ egy giroszkóp vagy hasonló csillagászati mozgás elvek generálni erős centrifugális tehetetlenségi erők, így a karját, majd ereit önállóan érzem, a legjobb mozgalom állam. 【Rorating longt idő】 Ha a csukló power ball forgó ,így megy tovább, amíg a csuklóját megyek, amíg nem hagyja abba , nem kell aggódnia, hogy akkor hagyja abba, ha gyakorolja. 【Alkalmazandó Sport Képzés】Megfelelő trainning a kerékpározás, egészségügyi masszázs, kosárlabda, horgászat, futás, sport, túrázás, kempingezés, fitness test,más a labda sport, stb.Összehasonlítva a hétköznapi csukló készülék egyetlen erő, a csukló labda állítsa be a sebességet, függetlenül növeli a móka, szórakozás.☞☞Használati Utasítás : 1. Visel egy különleges csuklópánt biztonságosabb a használata. Finoman nyomja meg a core mindkét hüvelykujját, majd nyomja meg a nyíl irányába, amíg a mag nem vonhatók előre.

További részletek

A vevők választása