.

.

KÉS Zuhany Alumínium univerzális Forgatható Emeleten Konyha, fürdőszoba Tükör Autó Ablak Üveg Tisztító Eszköz (Méret : 9.2 m)

KÉS Zuhany Alumínium univerzális Forgatható Emeleten Konyha, fürdőszoba Tükör Autó Ablak Üveg Tisztító Eszköz (Méret : 9.2 m)

HUF 0.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

★ szegmentális a rudak anyaga PP+ rozsdamentes acél Ez a fény, a tömeg pedig nem nehéz, ha használja hosszú ideig.Kialakított prémium rozsdamentes acél anyag pedig garantáltan nem rozsda; Tartós, Törölje a víz leesik bármilyen lapos, sima felületre, gyorsan, egyszerűen. ★Méret : Hossz : 0,8 m,1,2 m,1,5 m 2,4 m,3,7 m,4.2 m, ablak kaparó : hossz : 35cm szélesség : 2 cm ,nyél hossza : 14.5 cm ,szélessége : 3,5 cm ,a Víz applikátor : hossz : 35cm szélesség : 5,5 cm magasság : 3,5 cm. ★Forgatható design,180° - os elforgatás,, így meg lehet csatolni, hogy az üveg csak a takarítás sokkal kényelmesebb, valamint alaposabb, kényelmes, praktikus, rugalmas,a hossza A rúd szabadon lehet kombinálni, de a hossza kiválasztott kényelmes, praktikus. ★GYORS SZÁRÍTÁS AKCIÓ : a penge mérési egy extra-széles, 35cm, ez a nagy ablaktörlő kés szárad egy óriási terület, minden húzza, a hossza A rúd lehet beállítani, hogy törölje le, hogy egy magasabb pozícióba., anélkül, hogy a széklet, vagy lépjen létrák. ★SZÉLES ALKALMAZÁSOK : zuhany squeegees vagy ergonómikus, könnyű, könnyen kezelhető, ideális a használata fürdőszoba csempe, zuhanykabin ajtók, tükrök, ház ablakok, lapos tabletops, valamint számlálók, autó ablakait, minden célra tisztítás, sőt még többet is. ★ szegmentális a rudak anyaga PP+ rozsdamentes acél .Ez a fény, a tömeg pedig nem nehéz, ha használja hosszú ideig.Kialakított prémium rozsdamentes acél anyag pedig garantáltan nem rozsda; Tartós, Törölje a víz leesik bármilyen lapos, sima felületre, gyorsan, egyszerűen. ★Méret : Hossz : 0,8 m,1,2 m,1,5 m 2,4 m,3,7 m,4.2 m, ablak kaparó : hossz : 35cm szélesség : 2 cm ,nyél hossza : 14.5 cm ,szélessége : 3,5 cm ,a Víz applikátor : hossz : 35cm szélesség : 5,5 cm magasság : 3,5 cm. ★Forgatható design,180° - os elforgatás,, így meg lehet csatolni, hogy az üveg csak a takarítás sokkal kényelmesebb, valamint alaposabb, kényelmes, praktikus, rugalmas,a hossza A rúd szabadon lehet kombinálni, de a hossza kiválasztott kényelmes, praktikus. ★GYORS SZÁRÍTÁS AKCIÓ : a penge mérési egy extra-széles, 35cm, ez a nagy ablaktörlő kés szárad egy óriási terület, minden húzza, a hossza A rúd lehet beállítani, hogy törölje le, hogy egy magasabb pozícióba.

További részletek

A vevők választása