.

.

Második Teljes Hajszárító Tartó, Mágnes Tartó Tartót Szervező a Dyson Szuperszonikus Hajszárító, Diffúzor Fúvóka, (Fehér)

Második Teljes Hajszárító Tartó, Mágnes Tartó Tartót Szervező a Dyson Szuperszonikus Hajszárító, Diffúzor Fúvóka, (Fehér)

HUF 1404.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

✔ A pontosan tervezett szilikon tartja a Hajszárító Styler eszköz finoman, biztonságosan, könnyen ✔ Jön egy csavar, ami lehet csatolni kell a falra. ✔ Kifejezetten a Dyson hajszárító elkerülni a kiegészítők hiányoznak, kár. ✔ A készüléket úgy tervezték, előállított Koreában. ✔ Egy praktikus kis méret, amely helyen akár 5 eszközöket. ✔ A pontosan tervezett szilikon tartja a Hajszárító Styler eszköz finoman, biztonságosan, könnyen. ✔ Jön egy csavar, ami lehet csatolni kell a falra. ✔ Kifejezetten a Dyson hajszárító elkerülni a kiegészítők hiányoznak, kár. ✔ A készüléket úgy tervezték, előállított Koreában. ✔ Egy praktikus kis méret, amely helyen akár 5 eszközöket. ✔ használjuk, szilikon gumi védi a Dyson Hajszárító nulláról hatása.Ez a design nagyon könnyű leszedni, tárolás a hajszárító. ✔ Kényelmes megszervezni a Dyson hajszárító eszközök egy helyen, egy időben.Erős, szépen rendezett. ✔ Rendelkezésre álló alkatrészeket lehet használni úgy, hogy lehet használni, mint egy állványt, vagy lógott a falon. ✔ A kompakt mérete lehetővé teszi az optimális tér kihasználtsága. ✔ A készüléket úgy tervezték, előállított Koreában.

További részletek

A vevők választása