.

.

GANXIN Kosárlabda Lövés Időzítő 12/24/25/30/35/40/60 Másodperc Visszaszámláló, Hordozható Lövés Óra a Csengő Minden Sport (Control Panel(2unit))

GANXIN Kosárlabda Lövés Időzítő 12/24/25/30/35/40/60 Másodperc Visszaszámláló, Hordozható Lövés Óra a Csengő Minden Sport (Control Panel(2unit))

HUF 2.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Magas minőségű LED Képernyő】142" kosárlabda lövés időzítő készült 8inch LED lámpa, cső,magas fényerő & jó látótávolság, akkor láthatjuk, hogy több, mint 300 méterre.A LED 5 szint fényerő, amely alkalmas minden beltéri & kültéri használatra. 【Vezérlőpult】központ képes irányítani ezeket a lövés órák messze 260ft.Van 4 szerkeszthető visszaszámláló.12/14/24 sec rövid kulcs,egyéni előre beállított időzítő a 0-99 másodperc,a start szünet,reset.Amikor a játékvezető szüksége van, egy hangos hangjelzés is kiadott keresztül a konzol bármikor. 【Tápegység】használhatja a 12 V-os adapter dugót a konnektorba, vagy megvásárol egy 12 v-os újratölthető lítium akkumulátor energia. 【Beépített Horn】A beépített horn lesz a 90 decibel sípol, amikor a visszaszámlálás véget ér.Ha azt hiszi, hogy a hang nem elég hangosan, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálat venni a 110d B hangszóró. 【Mi van a dobozban?】Lövés óra*2, Control Panel*1, adapter*a 3 konzol, valamint a csavarok*2, felhasználói kézikönyv*1. 【Kompatibilis Eredményjelző】Ez a hordozható lövés óra lehet kompatibilis néhány GANXIN kosárlabda eredményjelző alkotnak egy sor profi kosárlabda játékvezetői utánpótlás biztosítása érdekében a szabályos haladást a játékot.Ha kell csatlakoztatni a lövés óra eredményjelző,kérjük lépjen kapcsolatba cusotmer szolgáltatás. 【Magas minőségű LED Képernyő】14.2" kosárlabda lövés időzítő készült 8inch LED lámpa, cső,magas fényerő & jó látótávolság, akkor láthatjuk, hogy több, mint 300 méterre.A LED 5 szint fényerő, amely alkalmas minden beltéri & kültéri használatra. 【Vezérlőpult】központ képes irányítani ezeket a lövés órák messze 260ft.Van 4 szerkeszthető visszaszámláló.12/14/24 sec rövid kulcs,egyéni előre beállított időzítő a 0-99 másodperc,a start szünet,reset.Amikor a játékvezető szüksége van, egy hangos hangjelzés is kiadott keresztül a konzol bármikor. 【Tápegység】használhatja a 12 V-os adapter dugót a konnektorba, vagy megvásárol egy 12 v-os újratölthető lítium akkumulátor energia. 【Beépített Horn】A beépített horn lesz a 90 decibel sípol, amikor a visszaszámlálás véget ér.

További részletek

A vevők választása