.

.

HIDIZ Utazás Kerék。Kompatibilis L70 Tartozékok Robot Porszívó Alkatrészek Kerekek Kompatibilis L70 (Színe : Bal-Jobb Kerék)

HIDIZ Utazás Kerék。Kompatibilis L70 Tartozékok Robot Porszívó Alkatrészek Kerekek Kompatibilis L70 (Színe : Bal-Jobb Kerék)

HUF 3.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

* Csendes design, így élvezheti a nyugodt otthoni környezet * A könnyen telepíthető, mozgás, könnyen használható, nem fáj az , így mentsd meg a fáradságot. * A tökéletes forma tervezés, gumi, bőr mérkőzés, így egy teljes körű hallgatólagos tapasztalat. * A könnyen kereszt a különböző akadályokat, amely lehetővé teszi, hogy szabadon élvezhetik a sima tapasztalat. ♪ Készült, magas kopásálló anyag, amely növeli az élettartamot, valamint a hatékonyság a termék, ez az ideális választás. * Csendes design, így élvezheti a nyugodt otthoni környezet. * A könnyen telepíthető, mozgás, könnyen használható, nem fáj az , így mentsd meg a fáradságot. * A tökéletes forma tervezés, gumi, bőr mérkőzés, így egy teljes körű hallgatólagos tapasztalat. * A könnyen kereszt a különböző akadályokat, amely lehetővé teszi, hogy szabadon élvezhetik a sima tapasztalat. ♪ Készült, magas kopásálló anyag, amely növeli az élettartamot, valamint a hatékonyság a termék, ez az ideális választás.Üdv!Foglalkozunk kiváló minőségű porszívó alkatrészek, tapasztalt széles körű alkatrészek kompatibilis a porszívó.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, ha te nem értesz semmit, s megoldjuk együtt.Végezetül azt szeretném, ha boldog életet!.

További részletek

A vevők választása