.

.

WFJDC 10 Pack Kis Fém Horoggal Kulcs Kabát Kabát Horog, Fürdőszoba, Konyha, Hálószoba fogas (Szín : B, Méret : Mint Látható)

WFJDC 10 Pack Kis Fém Horoggal Kulcs Kabát Kabát Horog, Fürdőszoba, Konyha, Hálószoba fogas (Szín : B, Méret : Mint Látható)

HUF 0.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

1 A fogas is helyet takarít meg, nagyon jól. Magas keménységű, jó korrózióállóság, tökéletes, hogy kerülje a rozsdás, deformáció. Kiváló minőségű cink ötvözet, erős, tartós. Nagyon szép horgok, hogy öltöztesd fel a hálószobában. Horgok széles körben használt, fürdőszoba, hálószoba, mosókonyha, ruhatárba, stb. A fogas is helyet takarít meg, nagyon jól. Magas keménységű, jó korrózióállóság, tökéletes, hogy kerülje a rozsdás, deformáció. Kiváló minőségű cink ötvözet, erős, tartós. Nagyon szép horgok, hogy öltöztesd fel a hálószobában. Horgok széles körben használt, fürdőszoba, hálószoba, mosókonyha, ruhatárba, stb. A fogas is helyet takarít meg, nagyon jól. Magas keménységű, jó korrózióállóság, tökéletes, hogy kerülje a rozsdás, deformáció. Kiváló minőségű cink ötvözet, erős, tartós. Nagyon szép horgok, hogy öltöztesd fel a hálószobában. Horgok széles körben használt, fürdőszoba, hálószoba, mosókonyha, ruhatárba, stb.téma : Anyag : Cink Alloy Color, mint shown Size : mint shown Package csomagolás : Kabát hook*10 Screw csoport*10 Only a fenti csomag tartalmát, kivéve a más termékek.megjegyzések : 1. Az oka, hogy különböző jeleníti meg, fényhatások, a tényleges színe a tétel lehet, hogy kissé eltér a szín jelenik meg a kép. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, 1-3cm mérési eltérés.Alkalmas hálószoba, nappali, kiállítóterem, bor kabinet, tornácos, más jelenetek, teljes művészi ízt.

További részletek

A vevők választása