.

.

Tyoo Beltéri Dedikált többrétegű Tároló szekrényben Szép, Gyakorlati Rács cipősszekrény Cserélhető Fém Festék Folyamat (Szín : Arany)

Tyoo Beltéri Dedikált többrétegű Tároló szekrényben Szép, Gyakorlati Rács cipősszekrény Cserélhető Fém Festék Folyamat (Szín : Arany)

HUF 3.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

★ A design masszív, szép, nagylelkű, de a légkör nem veszíti el az ízléseNagyon jól néznek ki a nappali, hálószoba, erkély. ★ [Többfunkciós Tároló Állvány] el lehet helyezni a bejárat, gardrób, garázs, nappali, más helyeken.Ez is tárolására alkalmas száraz élelmiszer, könyvek, játékok, játékok, kézműves vagy egyéb elemek. ★ A vas váz szerkezete masszív, tartós, nem remeg, s erős stabilitást, a tartósság. ★ [3 rétegű cipősszekrény] Ez a rack alkalmas csizma, magas sarkú cipő vagy papucs, valamint tartani 9-12 pár cipőt. ★ Ne aggódj : Ha nem elégedett ezzel a professzionális termék, kérem vegye fel velünk a csere. ★ A design masszív, szép, nagylelkű, de a légkör nem veszíti el az ízlése.Nagyon jól néznek ki a nappali, hálószoba, erkély. ★ [Többfunkciós Tároló Állvány] el lehet helyezni a bejárat, gardrób, garázs, nappali, más helyeken.Ez is tárolására alkalmas száraz élelmiszer, könyvek, játékok, játékok, kézműves vagy egyéb elemek. ★ A vas váz szerkezete masszív, tartós, nem remeg, s erős stabilitást, a tartósság. ★ [3 rétegű cipősszekrény] Ez a rack alkalmas csizma, magas sarkú cipő vagy papucs, valamint tartani 9-12 pár cipőt. ★ Ne aggódj : Ha nem elégedett ezzel a professzionális termék, kérem vegye fel velünk a csere. ★ Előírások;*Anyag : Fém*Fém anyaga : vas*Szín : arany, fekete,*Folyamat : magas hőmérsékletű sütés lakk*Méret : 75 * 30 * 65cm / 30 * 12 * 26 cm*Tömeg : 6000 gramm*Beépítési mód : Tajvan*emeletek Száma : 3 emelet★ a Termék jellemzői : vas váz, kényelmes, tároló, nagy kapacitású, környezetvédelmi, egészségügyi.★ Elfogadja nano-sült arany festék folyamat, anti-korróziós, magas hőmérsékletű ellenálló, vízálló, valamint vízhatlan, könnyen tisztítható, textúra, fényes.★ Leírás : Kisebb hibák elkerülhetetlenek a kézi mérés.A mérési adatok csupán tájékoztató jellegű, a tényleges méret vonatkozik, hogy a tényleges terméket.Kérlek, értsd meg.

További részletek

A vevők választása