.

.

1 Pár Puha Közel Diák Szerelt Fiókos Diák 3-Szeres Teljes Kiterjesztését Fém golyóscsapágy Fiókban Futók a Konyha Szekrények

1 Pár Puha Közel Diák Szerelt Fiókos Diák 3-Szeres Teljes Kiterjesztését Fém golyóscsapágy Fiókban Futók a Konyha Szekrények

HUF 2682.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

SIMA : Beépített dupla sorban golyóscsapágyak mindkét oldalon, kemény, tömör acél golyó, rugalmas, zajmentes mozgást, ellenáll a súrlódásnak, amikor a kapcsolatot a fiókban, hosszú távú használata nem könnyű sérülés, magas minőségANYAG : Készült masszív, tartós hidegen hengerelt acél anyag, az elektroforetikus felület megakadályozza a levegő páratartalma a közvetlen kapcsolatot a vezető vasúti acél, illetve gyengíteni push pull fiókos diák, hatékonyan késlelteti az élettartama a termék.PUSH PULL FIÓKBAN FUTÓK : jó rugalmasság, a fiók pop el könnyen.Meg fogja találni, hogy vicces, hogy egy rejtett fiók alatt a kandalló, vagy a éjjeliszekrény, ami azt jelenti, hogy nem kell használni minden gombok, kezeli, vagy más látható módon nyissa ki vagy csukja be a fiókot.KÖNNYŰ ÖSSZESZERELÉS : A telepítés, hiszen a fiókban diák 12 colos fekete!Az anti-kiadás beépülő modul lehetővé teszi, puha közel fiókos diák, hogy könnyen szét 3 részre, ami kényelmes, hogy szedje szét, majd számos fúrt lyukak elhelyezése fenntartva a számára, hogy gyorsan, könnyen telepíthető. 100% ELÉGEDETTSÉG : Az ígéri, hogy az ön számára minőségi termékek, valamint intim értékesítés előtti konzultáció, valamint az értékesítés utáni szolgáltatás biztosítása érdekében az ön elégedettsége!.Műszaki adatok : Neve : Fiók Runners Material : Hidegen hengerelt acél, Rozsdamentes steel Installation Módszer : az Oldalon Mount Maximum Terhelhetőség : 100lb/45kg Drawer Csúszdák hossza : 10"(25 cm),12"(30cm),14"(35cm),16"(40cm),18"(45cm),20"(50 cm) Szélesség : 4.5 cm Thickness : 1.2 cm Slide Stílus : 3 Ráncok Teljes Kiterjesztését, Oldalsó Mount, Separable Package includes1 pár (2 db) fiókban runner Note : annak megállapításához, Hogy melyik méret dia illik a fiókban, intézkedés a hossza a fiókban, anélkül, hogy a keret rendszám.Ha a hossz egyenetlen, válasszon egy centivel rövidebb.A hossza a dia nem haladhatja meg a mélység, a kabinet. Általában a színek kissé eltérhetnek a kép miatt különböző monitor, fény hatása. Van egy kis rés a kézi mérés, valamint a részleteket feltétele, hogy a tényleges terméket.

További részletek

Name:
Drawer Runners
Material:
Cold rolled steel, Stainless steel
Installation Method:
Side Mount
Maximum Load Capacity:
100lb/45kg
Drawer Slides length:
10(25cm),12(30cm),14(35cm),16(40cm),18(45cm),20(50cm)
Width:
4.5cm
Thickness:
1.2cm
Slide Style:
3 Folds Full Extension, Side Mount, Separable
Package includes:
1 pair (2 pieces) drawer runner:
Note:
To determine which size slide fits your drawer, measure the length of the drawer without the frame plate. If the length is uneven, choose one inch shorter. The length of the slide should not exceed the depth of the cabinet.
1. Actual color may be slightly different from the image due to different monitor and light effect.:
2. There is a slight gap in manual measurement, and the details are subject to the actual product.:
3. If you are confused about the quality of the product or have any other questions, you can send us an email and we will give you a satisfactory answer. :
A vevők választása