.

.

DIUDIU MACSKA Öntapadó Wc-Papír Tekercs Tartó,Matt Fekete Wc Papír tartó SUS304 Rozsdamentes Acél,Roll Tartók Fali Fürdőszoba,Wc,Konyha(Fúrás).

DIUDIU MACSKA Öntapadó Wc-Papír Tekercs Tartó,Matt Fekete Wc Papír tartó SUS304 Rozsdamentes Acél,Roll Tartók Fali Fürdőszoba,Wc,Konyha(Fúrás).

HUF 1079.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

?【 Alkalmas Különböző Méretű Papír Tekercs 】Ez a wc-papír tekercs jogosult elég hely tárolni jumbo méretű tekercs wc-papír a piaconA távolság a wc-papír tároló bár, fal oldalán van, 3.2 inch, bár hossza 6.A knob design a sáv végén megelőzheti a szövetek papír alá. ?【 Rozsdamentes Acél & Matt 】Prémium rozsdamentes acél anyag teszi ezt a wc-papír tartó falra szerelhető, vízálló, valamint rustproof, tud ellenállni napi karcolások, korrózió, valamint rombolják, biztosítása, erős & tartós szerkezet. ?【Két Telepítési Lehetőségek】Vízszintes vagy függőleges vannak mind a rendelkezésre álló szerelési, alkalmazkodó elfordulásgátló design tovább vízszintes vagy függőleges irányban. ?【Könnyű Telepíteni, majd Távolítsa el】Könnyen telepíthető fúrás nélkül : Törölje a sima falon, húzza le a hátsó fóliát, a pad, s bottal a wc-papír tekercs tartót a falra.Ha azt szeretné, hogy ne szerelje szét, a wc-papír tartó, akkor távolítsa el a papír törölköző jogosultja által fűtés egy hő fegyvert, kaparás egy kanál vagy spatula, könnyen tisztítható, nem foltosak, nem ragadós maradék vagy foltokat. ?【Több Helyszínen, valamint Többcélú】Ez a wc-papír tartó felhasználható a fürdőszoba, a konyha, mosogató, valamint minden helyre szükség van.Ön is használja ezt a wc-papír tartó lógni tételek, mint a darabos vagy tároló zsák.

További részletek

A vevők választása