.

.

Lisapack 8ML Porlasztó Parfüm Spray Palackot, Utazás, Üres Újratölthető Köln Adagoló, Hordozható Permetező (Narancssárga)

Lisapack 8ML Porlasztó Parfüm Spray Palackot, Utazás, Üres Újratölthető Köln Adagoló, Hordozható Permetező (Narancssárga)

HUF 629.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

✅【ELŐNYEI】8ml üres porlasztó spray palackot utazik a kis mennyiségű parfüm, kölni, vagy aftershave-et vett nagyobb üvegeketA permetező újratölthető, hordozható, nem csöpög, vagy szivárog. ✅【JÓL MEGTERVEZETT】csak csavar a felső, mint egy rúzs, majd nyomja meg a felső spray a kozmetikumok.Használata után, sodrott az adagoló fúvóka le tárolásra, így nem kap elveszíteni nem lehet, hogy véletlenül lemerült, miközben a táskájában. ✅【ANYAG】Az adagoló készült szuper könnyű alumínium shell kényelmes tapintású, vonzó megjelenés.Csavar a felső, majd húzza a kis üveg ki, Használja a tölcsér, hogy töltse ki a kozmetikumokat a kis üveget. ✅【TÖBBCÉLÚ】Az utazási méretű konténer, mind a férfiak, mind a nők, ideális tárolására parfüm, kölni, arcszesz, illat, tedd be a táskádba, táskájában vagy a zsebében, amikor az utazási irodában, vagy bármilyen alkalomra. ✅【SZOLGÁLTATÁS】biztosítunk 24/7 ügyfélszolgálat kínálunk egy éves ingyenes helyettesítő szolgáltatás az utazási porlasztó.Ha kap sérült elemet, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba először is, mi mindent meg fogunk tenni, hogy 100% - ig elégedett a vásárlás.

További részletek

A vevők választása