.

.

GPPZM Szépség Tojás PuffMakeup Szivacsot Alapítvány SpongePuffBeauty Eszközök AccessoriesPuff (Szín : E, Méret : 8 * 4 * 4cm)

GPPZM Szépség Tojás PuffMakeup Szivacsot Alapítvány SpongePuffBeauty Eszközök AccessoriesPuff (Szín : E, Méret : 8 * 4 * 4cm)

HUF 7029.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

1 A nedves, mind a száraz használni. A szivacs lesz nagyobb, ha belép a vízbe.Alkalmas minden bőrtípusra, hogy segítsen létrehozni a tökéletes smink meg. Puha érintés, sima, sőt alap smink. Kis méret, könnyen hordozható. A nedves, mind a száraz használni. A szivacs lesz nagyobb, ha belép a vízbe.Alkalmas minden bőrtípusra, hogy segítsen létrehozni a tökéletes smink meg. Puha érintés, sima, sőt alap smink. Kis méret, könnyen hordozható.Szolgáltatás : 1. A nedves, mind a száraz használni. A szivacs lesz nagyobb, ha belép a vízbe.Alkalmas minden bőrtípusra, hogy segítsen létrehozni a tökéletes smink meg. Puha érintés, sima, sőt alap smink. Kis méret, könnyen hordozható.Specifikáció : Anyag : sponge Size : 8*4*4cm Color : mint shown Package Contents Makeup puff x 2 (a másik demó termékek)megjegyzések : Kérem, engedje meg, 1-3mm hiba miatt kézi mérés.Különbségek miatt a különböző monitorok, a képek nem tükrözik a tényleges színe a elemet.Köszönöm!Alkalmas professzionális felhasználásra, vagy otthoni használatra, vagy a kezdők.

További részletek

Material:
sponge
Size:
8*4*4cm
Color :
as shown
Package Contents:
Makeup puff x 2 (excluding other demo products):
notes:
Please allow 1-3mm error due to manual measurement.:
Due to differences between different monitors, the pictures may not reflect the actual color of the item. Thanks!:
Suitable for professional use or home use or beginners. :
A vevők választása