.

.

BinkeGG Arany Szél, 23, 30, 50 Megjegyzés Sankyo Zenei Mozgalom a DIY Zenei Doboz (Kék Duna/Meghívás A bálba, 50 Megjegyzés)

BinkeGG Arany Szél, 23, 30, 50 Megjegyzés Sankyo Zenei Mozgalom a DIY Zenei Doboz (Kék Duna/Meghívás A bálba, 50 Megjegyzés)

HUF 962.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Arany 50 Megjegyzés Sankyo Zenei Mozgalom, a Japán, a második híres márka a világonJáték körülbelül 1 perc audió sáv a dallam.Van egy stop kapcsoló eszköz az ön számára, akkor hagyja abba a zenét, bármikor.Dolgozik, körülbelül 6 perc után felszámolási 4 kört át a kulcsot.Nem a kész zenedoboz, ez a része music box DIY.Vannak matel fogaskerekek a henger zenei mozgalom.Arany 50 Megjegyzés Sankyo Zenei Mozgalom, a Japán, a második híres márka a világon.Játék körülbelül 1 perc audió sáv a dallam.Van egy stop kapcsoló eszköz az ön számára, akkor hagyja abba a zenét, bármikor.Dolgozik, körülbelül 6 perc után felszámolási 4 kört át a kulcsot.Nem a kész zenedoboz, ez a része music box DIY.Vannak matel fogaskerekek a henger zenei mozgalom. Ez az 50 Megjegyzés Zenei Mozgalom, amely által a Sankyo Japánból arany színű, aranyozott, a második híres zenei mozgalom szállító a világon. Ez a zenei mozgalom nem a kész music box.ez a része a zene doboz DIY, meg kell javítani egy esetben dobozban, vagy mások, mint a fából készült doboz, műanyag, játék, dekoráció, stb. Fog játszani körülbelül 1 perc audió sáv a dallam.Miután felszámolási 4 kör által kulcs, a zenei mozgalom dolgozik majd 6 perc. Van egy stop kapcsoló eszköz az ön számára, akkor hagyja abba a zenét, bármikor. A Nettó tömeg zenei mozgalom körülbelül 700 gramm (24. Vannak matel fogaskerekek a henger zenei mozgalom. A dallam, ez a zenei mozgalom Kék Duna Meghívás A bálba.Zenei Mozgalom Méret : Hossz 15.90) Szélessége 7.95 a) Magasság 3.

További részletek

A vevők választása