.

.

Polcot Fedél Szervezők,5 Szintek Edények Szervező 3 DIY Módszerek, Állítható Fedő Tulajdonosok által KAUKKO (Upgrade Verzió)

Polcot Fedél Szervezők,5 Szintek Edények Szervező 3 DIY Módszerek, Állítható Fedő Tulajdonosok által KAUKKO (Upgrade Verzió)

HUF 8325.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Stabil, Erős szerkezet】 - KAUKKO tepsiig szervező a kabinet által nagy teherbírású vas, így a fedelet, majd serpenyőben szervező a kabinet jogosultja a robusztus, tartós használatKAUKKO tepsiig szervező tároló gondosan feldolgozott, tömör háromszög alakú design teszi a fedelet, majd serpenyőben szervező a kabinet stabilabb, kisebb valószínűséggel esnek. 【 Könnyen Telepíthető 】 - A tepsiig szervező a kabinet nem igényel eszközöket, valamint tepsiig szervező tároló tartalmaz egy átfogó kézikönyv, akkor töltse ki a tepsiig szervező a kabinet 1 perc alatt.Kérjük, az intézkedés a szekrény mérete figyelmesen olvassa el a méretek elem vásárlás előtt ahhoz, hogy biztosan elfér a szekrényben.Elem méretek : L : 11. 【Állítható Intelligens Tároló 】 - A tepsiig szervező jön 5 állítható szintek, vagy telepítése 5 a szintek az egyik oldalon kell tárolni a serpenyőben, fedő, a fedelet, majd serpenyőben szervező magas Pozícióba Állítható, a fedelet, majd serpenyőben szervező tökéletes megoldást jelentenek mind a tepsiig, majd fedelet a megtakarítás sok hely a konyhában, vagy a szekrény pulton. 【Mély U-alakú Groove Design 】 - Amikor ez a szervező a kabinet használni, mint egy fedél szervező, egy különleges, mély U-alakú groove design biztonságosan tartja a fedelet a helyére, továbbá, hogy a mély U alakú biztosítja, hogy a kis serpenyőben, fedő továbbra is stabil a tepsiig szervező nélkül csúszik. 【A Legjobb Választás Ajándék】 : Semmit nem biztos, lépjen kapcsolatba az eladóval,mi mindent megteszünk, amit lehet, hogy megoldja a problémát!. 【Stabil, Erős szerkezet】 - KAUKKO tepsiig szervező a kabinet által nagy teherbírású vas, így a fedelet, majd serpenyőben szervező a kabinet jogosultja a robusztus, tartós használat.KAUKKO tepsiig szervező tároló gondosan feldolgozott, tömör háromszög alakú design teszi a fedelet, majd serpenyőben szervező a kabinet stabilabb, kisebb valószínűséggel esnek. 【 Könnyen Telepíthető 】 - A tepsiig szervező a kabinet nem igényel eszközöket, valamint tepsiig szervező tároló tartalmaz egy átfogó kézikönyv, akkor töltse ki a tepsiig szervező a kabinet 1 perc alatt.

További részletek

A vevők választása