.

.

n/a Elektromos ceruzahegyező, nagy teherbírású Spirális Penge Gyors Élesítés, USB/elemes Iskolai Tanterem/Office/Home (Fekete)

n/a Elektromos ceruzahegyező, nagy teherbírású Spirális Penge Gyors Élesítés, USB/elemes Iskolai Tanterem/Office/Home (Fekete)

HUF 2.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

❤【SZUPER HOSSZÚ PONT ceruzahegyező】 : Szeretnénk egy 25mm hosszú pontja a szén ceruza?Nézd meg a művészet elektromos ceruzahegyezőCélja a művészek, alkalmas minden 6-8 mm-es vonalvezetés, illetve rajz ceruza, szén ceruza, grafit ceruza, például Prismacolor, Derwent, STAEDTLER, Conté à Paris.Forgassa a gombot 3 élesítés hatását, illetve a hossza a ceruza nib-tól 8 mm-25 mm. ❤【3 CERUZA HEGGYEL OPCIÓK】A hossza, élesség a nib állítható.Forgassa az óramutató járásával megegyező irányba, hogy egy hosszú, tompa ceruza heggyel.Forgassa az óramutató járásával ellentétes irányba, hogy egy rövid, éles ceruza heggyel.Ha szeretné, egy hosszú, hegyes ceruza heggyel, forgassa el az óramutató járásával ellentétes irányba, majd az óramutató járásával megegyező irányba. ❤【ÚJRATÖLTHETŐ ceruzahegyező】 : beépített 2000 m Ah-s Lítium Akkumulátor, ezt újratölthető ceruzahegyező használható 300-szor után 1 óra töltés.Töltse a hegyező, csatlakoztassa az USB-kábelt, egy laptop, vagy egyszerűen csak dugja be egy elosztót a adaptert tartalmazza.Ez a hordozható, ceruzahegyező tökéletes otthoni használatra, iskola, hivatal, a szabadban. ❤【AUTO STOP ceruzahegyező】 : Ez az elektromos ceruzahegyező leáll, élezés automatikusan, amikor a ceruza kihegyezett nos, törött vezet majd kiállítja a pengét automatikusan.A felső fedelet, majd nyissa meg nagy kapacitású forgács doboz könnyebb tisztítani a forgács meg nem elrontani az asztalra vagy a padlóra. ❤【100% - os ELÉGEDETTSÉGI GARANTÁLJA】 : Ha bármilyen probléma használata közben, nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk a support. ❤【SZUPER HOSSZÚ PONT ceruzahegyező】 : Szeretnénk egy 25mm hosszú pontja a szén ceruza?Nézd meg a művészet elektromos ceruzahegyező.Célja a művészek, alkalmas minden 6-8 mm-es vonalvezetés, illetve rajz ceruza, szén ceruza, grafit ceruza, például Prismacolor, Derwent, STAEDTLER, Conté à Paris.Forgassa a gombot 3 élesítés hatását, illetve a hossza a ceruza nib-tól 8 mm-25 mm. ❤【3 CERUZA HEGGYEL OPCIÓK】A hossza, élesség a nib állítható.Forgassa az óramutató járásával megegyező irányba, hogy egy hosszú, tompa ceruza heggyel.

További részletek

A vevők választása