.

.

avavofo Robot Porszívó Robot Porszívó hangvezérlés Porszívózni, Felmosni Elsöprő 3in1 Okos Takarító Robot (Szín : Fekete)

avavofo Robot Porszívó Robot Porszívó hangvezérlés Porszívózni, Felmosni Elsöprő 3in1 Okos Takarító Robot (Szín : Fekete)

HUF 8847.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

★ Tisztítás lehet kezdett, majd megállt kényelmesen hangvezérlésselHasználja az intelligens alkalmazások, hogy ellenőrizzék a robot porszívó, valamint nyomon követheti valós időben a takarítás/tartozék állapot. ✌Vákuum tisztítás, törlés, majd az automatikus ürítés egy. ✌Robot porszívó tisztító kezelés kiürítése állomás. ✌Csökkenti a tisztítás gyakorisága a szemetet biztosítja a kényelmet szolgálják. ✌Könnyen távolítsa el a port a padlóról. ★ Tisztítás lehet kezdett, majd megállt kényelmesen hangvezérléssel.Használja az intelligens alkalmazások, hogy ellenőrizzék a robot porszívó, valamint nyomon követheti valós időben a takarítás/tartozék állapot. ✌Vákuum tisztítás, törlés, majd az automatikus ürítés egy. ✌Robot porszívó tisztító kezelés kiürítése állomás. ✌Csökkenti a tisztítás gyakorisága a szemetet biztosítja a kényelmet szolgálják. ✌Könnyen távolítsa el a port a padlóról.Sweeper function Sweeping, szopós, vontató integrált machine Sweeper style Intelligent robot.

További részletek

A vevők választása